Начи първо искам да кажа, че от януари месец имаме

...
Начи първо искам да кажа, че от януари месец имаме
Коментари Харесай

Майката на задържания за стрелба по полицай в Петревене обвини униформените

Начи първо желая да кажа, че от януари месец имаме закани. Те ни заплашват, че ще ни атакуван и ще ни убиват. Те са нахлули в стаята, без да ни се показват “. Това съобщи Наталия, майка на задържания Преслав за опиати и пукотевица по служител на реда в луковитското село Петревене в ефира на bTV.

“Държи револвер, който от както началото споделих на шефа на полицията, че детето ми ще бъде отвлечено “, изясни тя.

„ Трябвало да се записва в полицията, а не го е записал и по тази причина се води нелегално. Те го изкарват, че се е съпротивлявал. Никой не му се е показал. Него го атакуват и той хваща револвера и стреля. Те го изкараха, че е най-големият нарушител “, споделя още тя.

Жената отхвърли да са намирани в дома им опиати и предложи да отидат на детектор на лъжата. По думите ѝ изкарват почтено парите си.

„ Как се устояваме – имаме гараж, мъжът ми непрекъснато чука. Взимаме за 2000-2500 лева за джип по-късно ги продаваме. Преди години синът ми катастрофира и взе огромна сума пари, всички знаят “, споделя още майката.

„ Те вкарваха кучета. Никъде не е имало нищо и нищо не е намерено. Не е изработен протокол, че е конфискувано оръжието, че е ловджия “, сподели още дамата.

Проговори и сестрата на задържания. Баща ми постоянно е успявал да ни оказва помощ да имаме всичко. А те злобеят, че няма. Че аз имам кола, а брат ми има къща.
Продължават да си прикриват мафиотите и наркодилърите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР