Начело на Русия стоят нечовеци!“ Така реагира във видеообръщение украинският

...
Начело на Русия стоят нечовеци!“ Така реагира във видеообръщение украинският
Коментари Харесай

Зеленски: Русия се управлява от нечовеци! Те са истинската катастрофа за света


„ Начело на Русия стоят нечовеци! “ Така реагира във видеообръщение украинският президент Володимир Зеленски във връзка обвиняванията на Кремъл, че той правил „ огромни терористични актове “.

В нощта против петък Зеленски заяви, че съветските военни не престават целеустремено да обстрелват Херсон и други обитаеми места, към този момент потопени от водите на взивената Каховска Водноелектрическа централа.

Те обстрелват дори точките на евакуация, което е такова проявяване на злото, което никакви терористи на света, с изключение на съветските, не са са си разрешавали “, съобщи прочувствено Зеленски.

Припомняме, че през вчерашния ден кремълската армия нанесе удари по полупотопения Херсон, където и през днешния ден продължава избавителната интервенция на украинските служби за изключителни обстановки. Следобед съветските снаряди удряха точно по пункта със избавителните лодки, където се събираха и изтеглиха към други градове хора от наводнените територии. Свидетели на обстрела станаха доста публицисти, включително и снимачният екип на БиБиСи.

По думите на Зеленски, на левия бряг на Днепър, към момента окупиран от съветската армия, окупантите изцяло са оставили локалните хора на произвола на ориста.

„ Там второ денонощие злополуката се уголемява. И това е изцяло умишлен избор на съветското управление “, съобщи украинският президент.

Няма хора по света, които да не виждат, че Русия се управлява от нечовеци. Нечовеци, които сами по себе си са най-голямата злополука за света през днешния ден. Ние, дружно с нашите сътрудници, сме длъжни да създадем всичко, с цел да потвърдим, че светът може да се оправи с такива произшествия и с такива терористи “, съобщи Володимир Зеленски.

Вчера той беше в залетите след взривяването на стената региони на западния бряг на Днепър и се срещна с хората, борещи се с следствията от потопа. И насочи към интернационалните организации апел за незабавна филантропична помощ.

Днес той поздрави украинските бойци за резултатите от тежките боеве в Източна Украйна, съобщи Ройтерс.

„ В Донецка област се водят доста тежки боеве. Но има резултати и аз съм признателен на тези, които ги реализираха. Добре свършена работа в Бахмут. Стъпка по стъпка “, сподели Зеленски във видеопослание, записано във влака на връщане от Херсон.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР