Начело на Motorola в Австрия от 1 април застава българинът

...
Начело на Motorola в Австрия от 1 април застава българинът
Коментари Харесай

Българин става ръководител на Motorola в Австрия

Начело на Motorola в Австрия от 1 април застава българинът Владислав Иванов, който е част от екипа от 7 години, оповестяват от компанията.

Той има дълготраен опит в софтуерния бранш, като първоначално той се занимава с търговия на копирни машини в една от водещите марки на пазара. По-късро работи в К&K и " Солитрон ", с цел да стигне до Lenovo, когато през 2012 година софтуерния колос започва бизнес интензивно в България.

Той минава през няколко лидерски позиции и дава отговор за продажбите в бизнеса с компютри, преносими компютри и таблети.

" Сред най-забележителни достижения на Владислав Иванов е първото място по доставки в сегмента с мобилни телефони през 2016-а година, побеждавайки тогавашния и настоящ водач в България ", показват от компанията.

През предходната година Иванов става общоприет управител за бизнеса на Motorola за 14 страни в Югоизточна Европа, а от 2019 година ще работи за позициониране на марката на челните позиции на австрийския пазар.

Преди три години, едвам на 37, Владислав Иванов поема отговорност като Генерален управител за бизнеса на Motorola за 14 страни в цяла Югоизточна Европа, а от 2019 година ще има за цел да нарежда марката в челните позиции и на пазара в Австрия.

" За мен е чест и голямо предизвикателство да поема бизнеса на Motorola в Австрия. Един пазар, който има доста повече западни полезности и една по-различна просвета на извършване на покупки от тази, която имаме ние, тук на Балканите. Вярвам, че дружно с моя екип можем да пренесем положителните практики и да реализираме високи резултати, тъкмо както го вършим и в останалите страни от нашия район. ", разяснява Владислав Иванов.

В района се отличават страни като Словакия и Сърбия, в които Motorola към този момент реализира двуцифрен пазарен дял, а съгласно прогнозите това следва да се случи напълно скоро в България и Румъния.

В световен мащаб Motorola разгласи, че излиза на облага през третото фискално тримесечие на 2018/19 година, с което извърши обещанието си да покрие с продажби и усъвършенствани процеси големите вложения, които бяха осъществени по време на придобиването и преструктурирането на компанията.

Така марката към този момент е водач в Мексико, заема втора позиция в цяла Латинска Америка и още веднъж се завърна измежду обичаните марки на потребителите в Съединени американски щати и Европа.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР