Началото в най-скоро време на телевизията си 7/8TV обяви шоуменът

...
Началото в най-скоро време на телевизията си 7/8TV обяви шоуменът
Коментари Харесай

"7/8TV - силата е в истината". Слави Трифонов обяви "скоро!" началото на телевизията си

Началото в най-скоро време на малкия екран си " 7/8TV " разгласи шоуменът и водач на партия " Няма такава страна " Слави Трифонов в специфичен клип. Видеото беше пуснато през днешния ден във " Facebook " профила на Трифонов. От екипа му към този момент отхвърлят детайлности дали малкия екран ще е единствено онлайн, или ще бъде предавана и ефирно. Очаквало се това да бъде оповестено в околните дни.

И в клипа Трифонов съблюдава досегашната си политика против статуквото, против обичайните партии и политици, били във властта през годините.



" Силата не е във властта ", стартира видеото на фона на фрагменти на премиера Бойко Борисов. " Силата не е в популизма ", продължава то и демонстрира фотоси от качването на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на черен кон. " Силата не е в парите ", афишират от " 7/8TV ", а на назад във времето някогашният началник на банкрутиралата КТБ и някогашният началник на Българска народна банка прегърнати пеят " Назад обратно, моме Калино ".

" Силата не е в един човек ", продължава клипът и напомня изявлението на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, че той е инструментът на властта, който разпределя порциите на финансирането в страната. " Силата не е в една партия ", обвързват от 7/8 посланието си с ГЕРБ.

" 7/8TV – силата е истина ", приключва видеото, което дава обещание " скоро! " да може да бъде гледана малкия екран. Доскоро неофициалните информации бяха, че към този момент новият ефирен план на Трифонов ще е единствено онлайн.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР