Началото на всяка връзка може да започне на най-неподозираните меса.

...
Началото на всяка връзка може да започне на най-неподозираните меса.
Коментари Харесай

Брат и сестра на екрана, любовници в живота: Тези холивудски двойки са минали тъкмо през това

Началото на всяка връзка може да стартира на най-неподозираните меса. Особено в Холивуд. Актьорите прекарват много време на снимачните площадки и се сближават много със своите сътрудници. Неслучайно доста от тях избират за свои сътрудници точно сътрудници. 

Днес ви представяме един малко по-странен вид двойки. Става въпрос за артисти, които на екрана са играли брат и сестра, само че работата по този начин ги сближава, че посред им се появява химия. Ето някои емблематични двойки, които са брат и сестра на екрана и са (били) сътрудници в живота.

Кари Фишър и Марк Хамил

Едва ли някой, гледал Междузвездни войни, може да не помни сцената, в която принцеса Лея и Люк Скайуокър се целунаха. По-късно стана ясно, че двамата са брат и сестра. По време на фотосите сред двама им прехвърчат искри. " Между мен и Кари имаше привличане, само че знаех от предходната си работа, че това би било неприятна концепция ", признавал е Марк Хамил.

Виж още: С какво се занимават децата на известните българи

Блейк Лайвли и Пен Баджли

Двамата, несъмнено, се влюбват един в различен по време на фотосите на " Клюкарката ". " По едно време се притеснявахме по какъв начин персоналния ни живот ще се застъпва с работата и ще би трябвало да се обясняваме пред шефовете си. После обаче разбрахме, че те желаят тъкмо това - да сме двойка ", споделя през днешния ден тя. 

Дрю Баримор и Дейвид Аркет

Двамата играят точно брат и сестра в сантименталната комедия Never Been Kissed. Помежду им обаче се появяват усеща и в края на 90-те години те са една от известните всемирски двойки. По-късно, когато се разделят, Аркет споделя за някогашната си като един страховит, благ и сладостен човек.

Виж още: Големи звезди, които загубихме прекомерно рано

Селена Гомес и Дейвид Хенри

Двамата се снимат в сериал на Дисни. По това време актрисата и певица се възвръща след раздялата си с Джъстин Бийбър. Така с Дейвид Хенри стават двойка. Връзката им става медийно притежание. По-късно се разделят, само че остават положителни другари.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР