Началото на всяка връзка е бурно, страстно и никой не

...
Началото на всяка връзка е бурно, страстно и никой не
Коментари Харесай

5 начина да забавиш темпото във връзката си

Началото на всяка връзка е бурно, буйно и никой не желае да свършва. Всяка двойка има свое движение, с което да развива връзките си.

Понякога обаче за един от двамата темпото е прекомерно бързо. Ако усещаш, че искаш да забавиш нещата, има метод. Просто следвай тези няколко стъпки и се наслаждения на връзката си ;)

1. Остави си персонално пространство – понижи преспиването у тях, виждайте се по-често на открито. Нека домът ти бъде твоето място, където да правиш своите неща. Така несъмнено ще си осигуриш тази автономия, от която се нуждаеш ;)

2. Не обсебвайте времето си – доста е прелестно да сте дружно, само че това не значи, че би трябвало да бъдете непрекъснато дружно. Оставете си най-малко една вечер в седмицата, в която да се виждате със личните си другари. Не е нужно да прекарвате целия уикенд дружно, можете да си оставите най-малко единия ден единствено за себе си.

via GIPHY

3. Разбери къде е казусът и го позволи – откри какво тъкмо в държанието му те кара да се чувстваш притисната и какво съответно би желала да забавиш във връзката ви. След това го направи ;)

4. Отбягвай проектите, пусни се по течението и се наслаждавай на връзката си. Не е нужно да планирате всяка отмора дружно. Осигури си тази автономия, от която се нуждаеш. 

via GIPHY

5. Не отбягвай диалога – колкото и да е неприятно, от време на време не можем да минем без диалог. Сподели му по какъв начин се чувстваш и дружно потърсете решение на казуса. Може да се окаже, че и той желае нещата да се случват по-бавно ;)

И още за връзките:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР