Началото на внушителен ремонт, който ще преобрази цялостно облика на

...
Началото на внушителен ремонт, който ще преобрази цялостно облика на
Коментари Харесай

Интер Експо Център – лицето на събитийната индустрия в България с големи промени

Началото на величествен ремонт , който ще преобрази изцяло образа на Интер Експо Център, сложи разрушително празненство, което събра повече от 200 представители на събитийната промишленост в България, публицисти и лица от шоубизнеса.



 

Със своята над 50-годишна история и хиляди планове зад тила си, Интер Експо Център е желана локация за осъществяване на събития с друг мащаб и формат, като конгреси, български и интернационалните B2B изложби, фестивали, концерти, коктейли, галавечери и корпоративни празненства. Стъпвайки на десетилетната си история и опит, Експо Центърът стартира подготовка за реализацията на нов план - напълно нова платформа, която ще съчетае традицията с нововъведенията.

„ Понякога и традициите имат потребност от смяна “ – под това мото се сплотиха гостите на празненството, пристигнали в Интер Експо Център, с цел да отбележат края на една епоха и да дадат началото на нова.

Мащабният ремонт , чието начало беше обещано нощес, ще продължи до края на август. „ Това е първата толкоз огромна смяна в ИЕЦ от 2009 година насам, когато открихме новите 4 халета в комплекса. Това е значима стъпка за нас, тъй като ще ни разреши да задържим лидерската позиция в събитийната промишленост и ще ни помогне да посрещнем уместно все по-високите стандарти, които нашите клиенти и сътрудници чакат да видят “, разгласи шефът на Интер Експо Център Ивайло Иванов. Модернизация и мултифункционалност са основните черти, които личат от първите показани визуализации. Изцяло ще бъде преобразена емблематичната зала „ Витоша “, която от септември към този момент ще е оборудвана съгласно най-новите трендове в аудио и образната техника.

Благодарение на своята вярна форма, висок таван и липса на колони, залата разрешава превръщане във всевъзможен формат, тъй че да бъде подобаваща за всеки вид събитие. Акустиката в нея ще бъде актуализирана с най-голям клас материали от немски снабдители. Осветлението също ще бъде напълно възобновено и осъвременено, като ще се заложи на технология Dali от ново потомство - природосъобразно и щадящо очите. Грижата за природата и чувството за естественост ще участва и във всички останали съставни елементи на залата. При построяването на интериора се залага на материали от естествена дървесина.



 

 

Надградени ще бъдат и интерактивните благоприятни условия. Зала „ Витоша “ ще бъде оборудвана с последно потомство curved екран, който с помощта на своята вдлъбната форма ще разрешава 360-градусова визуализация, следвайки човешкия взор и създавайки по-широка панорамна панорама.



 

В помещение, което елементарно да се трансформира и да може да усилва потенциала си по отношение на потребностите на ползвателите, ще бъде превърната зала „ Родопи “. Специални преносими стени ще разрешат към залата да се приобщава и фоайето, с което пространството доста ще нараства. „ През летните месеци, които са по- спокойни, са планувани серия образования за личния състав. Очаква се още при започване на септември да приемем първите събития от есенния календар. Получаваме много запитвания сега за този интервал и за това е значимо да приключим в точния момент с ремонт ните действия “, заключи зам.-управителят на Интер Експо Център Йоан Младенов. Стартът на най-големия до момента ремонт , състоял се на територията на Експо Центъра, ще бъде запомнен с разрушителното празненство, на което посетители и домакини дружно алегорично събориха стена, употребявайки „ оръжие “ по желание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР