Началото на сезона в Ла Лига е повече от разочароващо

...
Началото на сезона в Ла Лига е повече от разочароващо
Коментари Харесай

Още един новак препъна Севиля

Началото на сезона в Ла Лига е повече от разочароващо за Севиля. Отборът на Унай Емери има единствено 1 точка, макар че в два от мачовете се изправи против новаци в елита. Преди седмица севилци направиха 1:1 вкъщи с Валядолид, а през днешния ден претърпяха проваляне с 1:2 в андалусийското дерби против Алмерия. 

Севиля беше по-добрият тим през първото полувреме. В 30-ата минута Оливер Торес засече с глава центриране на Алекс Телеш от левия фланг и вкара един от дребното голове с глава в кариерата си. Преди това вратарят на Алмерия Фернандо Мартинес на два пъти избави рискови удари на Ерик Ламела, а попадение на аржентинеца беше анулирано поради засада.

В 42-ата минута Ларджи Рамазани възвърне равенството, наказвайки груба неточност на отбраната на Севиля. Младият белгиец се вклини сред централните бранители Карим Рекик и Танги Нианзу, а диагоналният му изстрел не остави шансове на Ясин Буну. Това беше първата рискова офанзива на Алмерия в мача, само че след изравняването отборът на Руби натрупа самочувствие и изигра много по-силно второ полувреме.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР