Началото на сезона на Рака и лятното слънцестоене дават старт

...
Началото на сезона на Рака и лятното слънцестоене дават старт
Коментари Харесай

Сезонът на Рака е емоционално време за равносметка и бягство от драмата: какво да очаква всяка зодия

Началото на сезона на Рака и лятното слънцестоене дават старт на един месец, предопределен за отмора, релаксация и по-добро благозвучие с вашата вътрешна, прочувствена страна. Лято е! Водните знаци Рак, Скорпион и Риби щастливо плават през сезона на Рака, до момента в който съществените знаци Овен, Везни и Козирог би трябвало да работят малко повече, с цел да останат на повърхността.

Докато пролетният сезон беше напълно за новости и прибавяне на повече многообразие към живота ви, лятото е обвързвано с това да вземете това, което сте разкрили, и да го внесете в живота си, изключително в този момент, когато Слънцето е в Рак. Превръщате приятелите си в свои най-близки, сближавате се с обичаните си хора и се докосвате до корените си – вашата история, генезис и семейство. Това е присъщо прочувствено време (в което има логичност – Ракът е прочут като един от най-чувствителните знаци!), само че това въобще не е неприятно.

Дори и най-общителният човек се усеща по-интровертен през сезона на Рака. Време е да се концентрирайте върху това кой или какво е най-важно. Ракът е знакът на фамилията, тъй че им се обадете! Ако връзките ви с биологичното ви семейство не са страхотни, можете да се концентрирайте върху празнуването и укрепването на връзките си с определеното от вас семейство.

Както споменахме, Ракът е един от най-емоционалните знаци, тъй че вие също сте доста по-чувствителни сега, без значение от личния ви зодиакален знак . Ето един професионален съвет за навигация във всевъзможни евентуални мътни води, които срещнете: не се нахвърляйте с щипките на раци, а се отдръпнете от драмата. Опитайте се да прочистите главата си, преди да се обърнете към каквото и да било!

Струва си да повторим, че следва доста прочувствен месец, само че въпреки всичко е месец с голям капацитет . Копайте надълбоко, свържете се още веднъж с вътрешното си аз и прегърнете тези, които имат най-голямо значение за вас.

Ето какво да очаквате съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Рака  Какво да чака всяка зодия от сезона на Рака  Какво да чака всяка зодия от сезона на Рака  Какво да чака всяка зодия от сезона на Рака
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР