Началото на седмицата започва със слънце и следобедни валежи. В

...
Началото на седмицата започва със слънце и следобедни валежи. В
Коментари Харесай

Лятна седмица със следобедни валежи


Началото на седмицата стартира със слънце и следобедни превалявания. В понеделник ще бъде топло с раздрана облачност. Следобед се чака да превали и прегърми, на повече места в Северна и елементи от Централна България, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Максималните температури ще бъдат сред 27 и 30 градуса. Във вторник основна смяна на времето не се чака, остава топло, дневните температури ще се вдигнат с градус.

Остават вероятностите за превалявания следобяд най-вече в Югозападна България и към този момент на по-малко места в Северна България. В сряда – още веднъж слънчево сутринта, следобяд с по-голяма възможност за превалявания и гръмотевични стихии над цялата страна.
 Максималните температури ще бъдат сред 27 и 30 градуса. Максималните температури ще бъдат сред 27 и 30 градуса. / БГНЕС
Температурите ще се покачат още малко и ще бъдат сред 29 и 32 градуса. И в четвъртък ще остане топло, още веднъж се чакат краткотрайни превалявания следобяд, съпроводени от гръмотевици, а дневните температури ще бъдат към 25-28 градуса.
 И в четвъртък ще остане топло, още веднъж се чакат краткотрайни превалявания следобяд И в четвъртък ще остане топло, още веднъж се чакат краткотрайни превалявания следобяд / БГНЕС
В петък – 8 юни, оптималните температури ще доближават тук-там до 34 градуса, а в следобедните часове се чакат гръмотевични стихии. В събота и неделя съвсем на всички места ще бъде най-вече слънчево още веднъж с високи летни температури. Валежи не се чакат. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР