Началото на рубриката от 20 до 5000 лева засега е

...
Началото на рубриката от 20 до 5000 лева засега е
Коментари Харесай

Залози по Коледа: Предизвикателство от 20 до 5000 лева с футболни прогнози, залог №4

Началото на рубриката " от 20 до 5000 лв. " към този момент е доста положително, откакто като първите 3 залога излязоха, и към този момент сме натрупали 67.48 лева в сметката, която стартирахме в уеб страницата на Националната лотария. Както ви информирахме по-рано тази седмица, започнахме тази специфична графа за  футболни прогнози  с концепцията да си създадем един чудесен коледен подарък , а по опция и на тези от вас, които са фенове на спорните залози онлайн . Разбира се, и шансът би трябвало да е с нас, само че началото на рубриката е обещаващо най-малко към този момент. 
Продължаваме през днешния ден към
залог №4, като предизвикването изпълняваме в уеб страницата на Националната лотария , поради високите коефициенти, които дава. Все още може да се включите в нашето премеждие при предпочитание, а в случай че нямате акаунт, то може да се възползвате от страхотния 100% бонус първи депозит до 100 лв. на 7777.bg . 
Идеята 
В рамките на идващите 2-3 седмици ще се опитаме да превърнем сумата от 20 лв. в 5000 с познанията, които имаме върху футболната игра. За задачата ще са нужни към 15 следващи сполучливи залога, което е доста трудоемка задача, само че не и невъзможна. Ще използваме коефициенти сред 1.30 и 1.60, търсейки най-оптималните
залози всеки ден. 
ВАЖНО : Предизвикателството ще бъде разграничено в две елементи. В момента, в който достигнем 500 лв. в сметката (около 8 следващи сполучливи залога), ще извадим 200 лв., с цел да сме сигурни, че ще има най-малко утешителна премия, в случай че предизвикването се окаже несполучливо. Очакваме в границите на 15 (до 20) залога предизвикването да бъде изпълнено. 
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ:  В света на спортните
залози  рискът е доста огромен , а още повече когато търсим 15-ина следващи сполучливи прогнози. Правим го за развлечение и с вярата, че шансът ще ни се усмихне. 

ЗАЛОГ №4:  РБ Лайпциг - Хофенхайм, 16:30 часа българско време
Прогноза : Над 2.5 гола (коефициент 1.40)
След успешнте първи два залога, сумата в нашата сметка е 67.48 лв. Поставяме я на упоменатата прогноза и играем за 94.47 лева. 
Не забравяйте, че може да активирате бонус първи депозит в 7777.bg , в случай че до момента не сте се възползвали от него, като по този метод ще удвоите средставата си до 100 лв.. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР