Началото на празничното пазаруване започва още в края на ноември.

...
Началото на празничното пазаруване започва още в края на ноември.
Коментари Харесай

BLACK Days в КАМКО с намаления до -50%

Началото на празничното извършване на покупки стартира още в края на ноември. През последните години Черният петък изцяло промени визията ни за извършване на покупки, като дава опция да се сдобием с дарове за околните или пък за личния си дом на преференциални цени.

И тази година Черния Петък в КАМКО ще бъде не един, а цели 10 дни! Намаления до 50% ще зарадват посетителите на Търговски Център Камко или онлайн на от 21-ви до 30-ти ноември. Само в този момент можете да се възползвате от най-големите понижения през годината на мебели, килими, мокети, матраци и дизайнерски осветителни тела и аксесоари KARE!

В КАМКО ще откриете голямо многообразие на артикули с характерен дизайн и високо качество. А тези, които бързат да обзаведат дома си за празниците, ще могат да изберат от многочислените налични артикули.

Тук ще откриете за цялостното обзавеждане на дома, меки и красиви и , за допълнение на домашния уют, и вдъхновяващи и , с които ще покажете на всички неповторимия си жанр!

Не губете време в циркулиране, потопете се в голямо многообразие и открийте всичко за обзавеждането на дома си в Търговски Център КАМКО и на ! Тук пониженията са действителни!

Но в случай че въпреки всичко предпочитате комфорта на онлайн извършването на покупки, нашите консултанти ви чакат! Големите понижения са единствено от 21-ви до 30-ти ноември! Но не чакайте последния ден, тъй като обичаният ви продукт може да свърши!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР