Началото на Националната конференция на ГЕРБ в сряда в София

...
Началото на Националната конференция на ГЕРБ в сряда в София
Коментари Харесай

Младежите, нападнали протестиращи, с прояви на агресия и към журналисти

Началото на Националната конференция на ГЕРБ в сряда в " София Тех Парк " беше белязано от физически конфликти сред млади мъже с маски и протестиращи против държавното управление, съумели да влязат на територията на събитието.
Впоследствие част от младежите, нападнали стачкуващите, демонстрираха физическа експанзия и против журналиста от Свободна Европа Полина Паунова, отнемайки няколко пъти телефона, с който ги снима, съобщи медията.
" Момчетата, които направиха провокацията отхвърлиха да кажат кои са. Взеха ми още веднъж телефона и го изхвърлиха ", споделя Паунова.
Заедно с сътрудника ѝ от Свободна Европа Генка Шикерова те направиха още един опит да снимат нападателните мъже, при който един от тях още веднъж атакува Паунова, лишава ѝ телефона и го изхвърли встрани. Маскираният опита да вземе и телефона на Шикерова, при което тя стартира да вика за помощ защитата.
Сподели с твоите другари
Ситуацията предизвика намесата на възрастен мъж, който назова Паунова " отпадък ", заявявайки, че е видял по какъв начин три пъти хвърлят телефона ѝ, което значи, че наличието ѝ на събитието не е мечтано.
Събитието се охранява от частна охранителна компания и в началото на мястото не присъстваше полиция. Тя беше извикана след първичните конфликти с антиправителствени протестиращи. Пристигналите униформени чиновници на Министерство на вътрешните работи построиха кордон, с цел да отстранят стачкуващите, само че до задържане на провокаторите, атакували и публицисти, по този начин и не се стигна.
Сподели с твоите другари
Част от младежите, облечени в тъмни облекла и носещи маски, които нападнаха протестиращи и публицисти, разясняват пред " Дневник ", че са пристигнали да поддържат премиера Бойко Борисов и ръководството му. Те обаче отказават да кажат дали са членове на някои от организациите на партията в страната.
На Националната конференция участват членове на ГЕРБ от цялата страна, измежду които и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, представители на съдружните сътрудници на ГЕРБ от “Обединени патриоти ”, министри от кабинета, депутати, кметове и други.
Какво разгласи министър председателят Бойко Борисов по време на конференцията в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР