Началото на една връзка винаги е трудно. Много жени се

...
Началото на една връзка винаги е трудно. Много жени се
Коментари Харесай

Секс на първа среща или да изчакаме?

Началото на една връзка постоянно е мъчно. Много дами се питат - на коя среща е вярно да си легнат с мъжа, с който се срещат. Сексологът и фамилен терапевт Наталия Кобилкина дава няколко съвета за прохождащата връзка и първия секс:

Съществува схващането, че в случай че си легнеш с някой в самото начало, има заплаха той да намерения, че си прекомерно лесна. Повечето мъже елементарно губят интерес към дами, които са елементарно налични.

Според Наталия доста дами имат вяра, че третата среща е вълшебна. Но в случай че свалите всичките си карти изведнъж и не вършиме нищо, с цел да разпалите интереса му, скоро може да не го видите повече.
 секс Thinkstockphotos
В предишното мъжете са полагали старания, с цел да завоюват една жена – подарявали са пръстен, по-късно са предложили брак.-->

„ В днешното време сексът е най наличното нещо - пускаш си интернет - готово, черпиш момиче с едно кафе - готово. И мъжете усещат, че няма защо да се борят. Те си споделят, че дамата прекомерно елементарно е склонила, затова не е сериозна и не е подобаваща за сериозна връзка “, споделя сексологът.

Наталия поучава всички, които желаят сериозна връзка, да накарат мъжа да извърши подвизи, с цел да ги завоюва. Изграждането на сполучлива връзка, с изключение на от обич и привличане, има потребност от време и самообладание.
 секс Thinkstockphotos

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР