Началото на една година обикновено е изпълнено с надежди и

...
Началото на една година обикновено е изпълнено с надежди и
Коментари Харесай

10 биографични книги, които ще ви вдъхновят за ново начало

Началото на една година нормално е изпълнено с очаквания и проекти, водени от желанието да подобрим живота си. И до момента в който някои от нас се обръщат към книги със препоръки за самопомощ, от време на време разказът за нечий житейски път е това, от което имаме потребност за повече мощ и ентусиазъм.

На пръв взор биографии и автобиографии притеглят почитатели на известни персони, само че изданията постоянно надвишават упованията ни, трансформирайки се в универсални истории за храброст, устойчивост, изстрадани фантазии и уроци, показани с персонален образец.

Защото всички имаме потребност от религия, че каквито и провокации да срещнем, единствената посока е напред. А от време на време най-хубавата разтуха се намира сред страниците .

В книжната селекция от галерията вижте заглавията, излезли по българските книжарници през последните месеци, които ни описват незабравими истории за незабравими имена.
 10 биографии, които ще ви развълнуват и вдъхновят  10 биографии, които ще ви развълнуват и вдъхновят  10 биографии, които ще ви развълнуват и вдъхновят  10 биографии, които ще ви развълнуват и вдъхновят
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР