Началото на бременността може да бъде вълнуващо и изпълнено с

...
Началото на бременността може да бъде вълнуващо и изпълнено с
Коментари Харесай

Грижата за майката и бебето не е въпрос на късмет, а на избор!

Началото на бременността може да бъде вълнуващо и изпълнено с фантазии за новия живот, който пораства в тялото на дамата. Здравословната и безвредна бременност е най-голямото предпочитание на всяка бъдеща майка. Рискове има, само че в случай че си осведомен те постоянно са минимални. От майчиното здраве зависи и здравето на детето, по тази причина по време на бременността, както и след раждане са нужни специфични грижи, както за нея по този начин и за бебето.



Всичко това не е въпрос на шанс, а на персонален избор.

В Медицински център Клиника Нова са създадени и сполучливо се ползват сложни стратегии за майчино и детско опазване на здравето. Тук се правят действия, ориентирани към диагностика и наблюдение на бременността – естествена и патологична, пренатална диагностика и наблюдаване на плода, репродуктивно здраве и битка с безплодието.

 Диагностицирането в Акушеро–гинекологичния кабинет се организира посредством потреблението на друга инсталация: ултразвук, трансвагинална ехография, 4D ехография за ранна диагностика и разкриване на малоформации, доплерови измервания, видео колпоскопия и други Наличието на Фетален екран (кардиотокогтафия) разрешава да се изследва позицията, размера, структурата, функционалността и ритъмът на сърцето на бебето намиращо се в майчината вътрешност.

 В избрани случаи резултатите от тези проучвания дефинират застрашеността на плода и взимане на решение за периода на раждане, както и метода на раждане–по естествен или по действен път.



Преди раждане бъдещите родители би трябвало да изберат фамилен доктор, който ще посети новороденото след изписване от болничното заведение.  Клиника Нова е един от медицинските центрове, в който те могат да създадат това. В него младото семейство може да се довери на компетентността и професионалния опит на общопрактикуващите лекари и висококвалифицираните детски експерти в разнообразни области: Педиатрия, Гастроентерология, Ортопедия, Кардиология, Нефрология, Неонатология и Хематология. Всички те ЗАЕДНО ще поемат грижите и наблюдението на детето в този по този начин значим интервал от неговото развиване.



Фокусът на екипа на МЦ Клиника Нова е върху хуманното и грижовно отношение към бъдещата майка, предлагането на услуги с чудесно качество  и не на последно място ясната връзка сред доктор, и пациент.

Всичко е за бременната жена да изпитва цялостен комфорт, да е осведомена обективно и професионално за развиването на бебето.

 


Медицински център “ Клиника Нова

гр.Варна, кв.Възраждане, ул. " Вяра " 7 

тел. на регистратура: 0700 17 340

www.novavarna.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР