Началото на 2020 година беше сеизмично за Барселона. След отпадането

...
Началото на 2020 година беше сеизмично за Барселона. След отпадането
Коментари Харесай

Разкриха защо Почетино отрязал Барса през януари

Началото на 2020 година беше сеизмично за Барселона. След отпадането за Суперкупата на Испания управлението незабавно искаше да откри нов старши треньор. Първият потърсен е бил Чави Ернандес, написа Marca. След неговия отвод ръководителите, отпред с Ерик Абидал, се свързали с Роналд Куман, който също отклонил офертата, защото е селекционер на Нидерландия. Трети в листата е бил Маурисио Почетино.

Аржентинецът също не се колебал дълго. Той е свободен да подпише с всеки клуб едвам от 20 май поради съглашението си с Тотнъм. Оставяйки настрани тази пречка, съгласно Marca Почетино по този начин или другояче не би приел офертата от " Камп Ноу " поради предишното си в тима на Еспаньол - и като състезател, и като треньор.

В Англия през днешния ден е ден за Почетино, който заема челни места в медиите поради двете си огромни изявленията - за The Guardian и Sky Sports. Почетино съобщи, че приоритет за него ще е да остане в Англия, което ускори слуховете за негово прекосяване в Нюкасъл. Аржентинецът сложи под подозрение считаната от експертите на Острова ранглиста, в която се оформя Топ 6 от Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси, Арсенал и Тотнъм. " Проблемът е кои клубове могат да бъдат считани от топ 6. Всичко се трансформира. Днес Тотнъм и Арсенал не са в топ 6. Нужно е всички клубове да се почитат ", съобщи той пред Sky Sports.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР