Началото на 2018 година донесе на България жестокото шесторно убийство

...
Началото на 2018 година донесе на България жестокото шесторно убийство
Коментари Харесай

Най-знаковите неразкрити убийства по времето на Бойко Борисов

Началото на 2018 година донесе на България жестокото шесторно ликвидиране в Нови Искър. За обвинен беше посочен Росен Ангелов, който след подробно търсене няколко дни, през вчерашния ден (7 януари) бе открит мъртъв.
За Росен е известно, че има богато престъпно минало и още през 2009-та година е трябвало да бъде в пандиза, откакто е упрекнат в педофилия. Години наред обаче той е бил на независимост. Появиха се неофициални версии, че той надалеч не е виновникът за убийството. Това ни накара да обърнем взор обратно в престъпната хроника от 2009-та година насам и да забележим кои са най-ключовите неразкрити убийства, откогато Бойко Борисов е на власт - към този момент за трети мандат.
На 5 януари, 2010 година, двама убийци поставят завършек на живота на скандалния радиоводещ Боби Цанков , самообявил се за " летописец на мутрите ". Убийството става по измежду бял ден на столичния бул. " Александър Стамболийски ". 7 патрона застигат Цанков и попадат в главата и тялото, ранени са и двама души, които инцидентно са на мястото по време на убийството. До през днешния ден няма и диря от убийците, макар изказванията на тогавашния градски прокурор на София Николай Кокинов, че властта е наясно кои са хората.
Боби Цанков беше предпазен очевидец по делото против Маргините, само че разпитът му пропада и той е задържан поради възпрепятстване на правораздаването.
На 30 март, 2011 година, мъртъв в стая в хотел " Правец Ризорт " беше открит притежателят на " Леденика " Михаил Михов , прочут с прякора си Мишо Бирата . Името на Михов нашумя след аферата със скандалните диалози на починалия към този момент някогашен началник на " Митниците " Ваньо Танов и министър председателят Бойко Борисов. От тях излиза наяве по какъв начин се стопира митническа инспекция, която може да затвори огромна компания и по какъв начин се употребяват специфични разследващи средства .
През март 2012 година е погубен Киро Шкафа с най-малко 10 патрона пред дома си в столичния " Младост ". Минути по-късно издъхва в пъклен страдания от кръвозагуба. За Киро Кирилов-Шкафа се знае, че е част от групата за отвличания " Наглите ", като тъкмо преди да бъде погубен, прокуратурата желае общо 18 години затвор за него поради осъществени похищения на хора.
Само месец след убийството на Киро Шкафа, 52-годишният Васил Лазов-Железния е убит в столичния квартал „ Княжево ". Той е бил погубен с два патрона в главата. Лазов имал престъпна регистрация за потребление и сформиране на подправени персонални документи. През 1987 година е наказан на година и четири месеца затвор за рушвет. Веднага след убийството беше оповестено, че няма открити очевидци на случилото се.
Красимир Гочев-Шмид е премахнат през май месец 2014 година наоколо до дома му в Своге. Шмид се сочи за един от най-голените врагове на друга известна фигура от ъндърграунда- Йосиф Йосифов-Йоско Костинбродския.
През декември месец същата година става още едно ликвидиране, обвързвано Йоско Костинбродския. Става въпрос за Хрисим Хрисимов , който свидетелства против Костинбродския. Тогава излезе спорна информация по отношение на това дали Хрисимов е разполагал с защита като значим очевидец.
На 7 януари 2016-та година на " Симеоновско шосе " в София 8 патрона доближават предприемачът Веселин Стоименов, прочут като Весеко Дебелия . Единият от тях го уцелва в главата и поставя завършек на живота му. Изстрелите са създадени с револвер " Макаров " със заглушител. Дълги години името на Веселин Стоименов се свързва с ВИС -2. По неофициална информация Стоименов е юридическото лице, което е направило ликвидацията на ВИС-2, също по този начин е спряган за един от наследниците на " кръстника " Георги Илиев.
През април 2014 година името на Стоименов беше забъркано в скандал, откакто стана ясно, че частна компания е окупирала пристана за лодки в резервата Ропотамо, макар прекратения контракт с Регионална инспекция за опазване на околната среда. Според някои медии компания на Веско Дебелия, както е прякорът му, има сдружението, свързвано още с търсения за наркотрафик Христофор Амантанидис – Таки.
Само няколко часа след Веселин Стоименов е погубен притежателят на фешън къща " Агресия " – Александър Антов – с двата патрона в тила до момента в който разхожда кучето си край Бистрица. Полицията отбелязва, че мястото на покушението било непрестанно осветено и имало доста камери и туристи. Въпреки това провинен за убийството няма и до през днешния ден. Името на Александър Антов не се свързва обществено със кавги, нито със клюки за връзки с тъмни кръгове от обществото. След него от КРИБ излязоха с нарочна декларация за случилото се, с която сложиха ултиматум за разобличаване на закононарушението. Оттогава мълчанието е оглушително!
Разговорът сред Бойко Борисов и Ваньо Танов
Б.Б. (Бойко Борисов) Ало, здрасти. Абе, тоя Мишо Бирата ми се обади в този момент отново.
В.Т. (Ваньо Танов) Да?
Б.Б. В неговата фабрика влезнали митничари ли са, служители на реда ли са, събират телефони, вършат там некаква акция.
В.Т. Значи, когато беше диалогът при вас, и нали вие казахте да се срещна с него и да се схвана. Аз го извиках при мене и почнахме да беседваме. Обади се господин Дянков и сподели: " Аз карам влака, да пристигна при мене ".
Б.Б. Да.
В.Т. И аз го изпратих и повече... Сега сега ми се обадиха, че някакъв жител звъни, че туй работи, Бирената. И има и дежурен телефон, че са изпратили мобилната група да види какво вършат през нощта вътре в завода. В смисъл, споделя, че работи заводът при лишен лиценз. Аз му звъннах по мобила и му споделих: " Тази бира, която е налична, бутилирай я, до момента в който оправим нещата "... го извика и аз не знам те какво са се разбирали.
Б.Б. Аз го видях Дянков и го пратих при него да се схванат.
В.Т. Аз звънях на министъра и му споделям: " Г-н министър, имахме спогодба с премиера по този въпрос. Вие го извикахте, кажете ми какво сте се разбрали последно ". Той ми вика: " Нищо не съм се разбирал с него. Казах му да си извади тази бира, която е останала там, и това е ". И аз в този момент не знам какво да им кажа. По принцип звъннах и няма да... щото аз отпътувам на следващия ден за Македония, защото има три дни среща на Световната. И им споделих: " Хората са писали, няма да го завеждат и желая да ми го рапортуват на мене ". За да мога да беседвам с вас и да забележим какво да...
Б.Б. Хайде прибирай ги оттова, нали поехме ангажимент да не...
В.Т. Да де, обаче работим в разнообразни направления. Аз върша едно, а министърът...
Б.Б. Не, бе. Аз го виках и му споделих и тъкмо това съм му споделил. Затова, кой е пратил групата там?
В.Т. Ами то е станало по позвъняване...
Б.Б. Добре, обади се. Обади се, извади ги оттова и като се видиме, ще го говориме...
В.Т....защото, в случай че ги изведа, той няма лиценз...
Б.Б. Да. И това да се направи сега.
В.Т. Аз това споделих. Материалите да бъдат на моето бюро и няма да се прави нищо, до момента в който не се върна да взема решение по въпроса.
Б.Б. Добре. Ако би трябвало, обади му се веднага и му кажи какво сме се разбрали, тъй като там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му заречен, че няма да го окачам, няма да го окачам.
В.Т. Разбрано. Сега ще звънна на министъра и ще му кажа...
Б.Б. Кажи му на министъра. Значи звънни му на министъра, кажи му какво съм споделил и същото и на Мишо му се обади и му го кажи.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Крими  Още една версия за убийството на притежателя на Още една версия за убийството на притежателя на " Айрян Балкан "  Покрив на къща в неделинско село изгоря, жителите му са при родственици Покрив на къща в неделинско село изгоря, жителите му са при родственици  Основната версия за убийството на Петър Христов - поради бизнеса му Основната версия за убийството на Петър Христов - поради бизнеса му  Мъж се удави в Дунав край Русе, търсят тялото му Мъж се удави в Дунав край Русе, търсят тялото му  Бизнесмен бе погубен в София Бизнесмен бе погубен в София Интервю Още Кристияна Любенова: Когато знаеш какви са правата ти, не си безсилен
Знаят ли българите що е то право? Какви са главните им прав...
Томас Енгер: Хората са запленени от скандинавския метод на живот Кметът на Габрово: През 2017-та реализирахме обекти за 30 млн. лева Иван Костов: АЕЦ " Белене " е губещ план Кметът на най-голямото село в България: Тук получаваш удобствата коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Почина раненият при гърмежа до метростанц...
Мъжът, за който бе обявено, че е получил съществени пострадвания след гърмеж покрай метростанция " Ворбю " в Стокхолм, е умрял, съобщи...
Двамата 18-годишни, взривили банкомат в " Л... Над 1000 кукери гониха злото от Благоевгра... Издирваният Росен Ангелов се е самоубил Четвърти ден страната търси Росен Ангел... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Младен Маринов: За момента не можем да к...
За момента не можем да кажем по кое време тъкмо е настъпила гибелта на Росен Ангелов. На пръв взор се вижда, че има огнестрелна рана в област...
Седмичен хороскоп за 8-14 януари Дневен хороскоп за 8 януари Бизнесмен бе погубен в София Съкилийник на Росен Ангелов: Той не е убие... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Отношенията с Турция: Не би трябвало да забра...
" Нещо да сте чували за участие на Турция в Европейски Съюз? Аз не съм. Ние приказваме за разговора. Ние до момента сме се стремили да имаме положителни връзки,...
Измамата в клипа за европредседателството Една печка на дърва замърсява колкото 1000... Демокрацията не е измислила нищо ново осве... Захариева не изключи среща ЕС-Турция по вр...  www.expert.bg  Оборотът на Софийската стокова борса се е нараснал 4 пъти за година Оборотът на Софийската стокова борса се...  Макрон прикани Европа да взе участие в новия китайски Макрон прикани Европа да взе участие в новия...  Истанбулската спогодба: видяхме какви хора ръководят България Истанбулската спогодба: видяхме какви х...  Община Пловдив ще разполага с бюджет от 369 млн. лв. през 2018 година Община Пловдив ще разполага с бюджет от...  www.iwoman.bg  Гери-Никол сподели секси тяло по бански (снимки) Гери-Никол сподели секси тяло по бански (...  Тези 5 зодии ще имат огромен КЪСМЕТ през януари Тези 5 зодии ще имат огромен КЪСМЕТ през я...  Ефикасни способи да се отървем от напрежението Ефикасни способи да се отървем от напрежението  Тиква с орехи и сушени плодове Тиква с орехи и сушени плодове  http://www.sportlive.bg  Барселона показа Коутиньо и на почитателите (ВИДЕО) Барселона показа Коутиньо и на почитатели...  Реал Мадрид щеше да е водач в Примера, в случай че не бяха вторите полувремена Реал Мадрид щеше да е водач в Примера, а...  Официално: Филипе Коутиньо е състезател на Барселона! (ВИДЕО + СНИМКИ) Официално: Филипе Коутиньо е състезател на Ба...  Суарес към Бартомеу: В никакъв случай Коутиньо няма да отсяда в хотел Суарес към Бартомеу: В никакъв случай Ко... Интервю Още Кристияна Любенова: Когато знаеш какви са правата ти, не си безсилен
Знаят ли българите що е то право? Какви са главните им прав...
Томас Енгер: Хората са запленени от скандинавския метод на живот Кметът на Габрово: През 2017-та реализирахме обекти за 30 млн. лева Иван Костов: АЕЦ " Белене " е губещ план Кметът на най-голямото село в България: Тук получаваш удобствата Нови Най-четени Най-коментирани В Бургас създават сувенири за българското европредседателство... 45 0 Най-младата майка във Варна е на 13 години, а най-възрастната е на 50... 59 0 Най-предпочитаните сирена в света... 101 0 Две дами и дете се избавят по знамение от връхлитащ джип (ВИДЕО)... 148 0 Още една версия за убийството на притежателя на " Айрян Балкан "... 330 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР