Начало Как да се включа Вдъхновените В преследване на вятъра

...
Начало Как да се включа Вдъхновените В преследване на вятъра
Коментари Харесай

В преследване на вятъра - Ели Димитрова

Начало Как да се включа Вдъхновените В гонене напразно - Ели Димитрова Ели споделя какво е да танцуваш с вятъра и вълните в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg  Силвия Прибиловска 11 октомври 2019, 08:05  В гонене напразно - Ели Димитрова
В гонене напразно - Ели Димитрова
 От пъкъла до почетната стълбичка: Жасмина и нейният подвиг(СНИМКИ)
От пъкъла до почетната стълбичка: Жасмина и нейният подвиг(СНИМКИ)
 Как българска цигуларка покори Съединени американски щати, Япония и Берлин
Как българска цигуларка покори Съединени американски щати, Япония и Берлин
 Българският възрожденец, който даде най-големият ни празник
Българският възрожденец, който даде най-големият ни празник
 Българска художничка рисува смешната страна на майчинството
Българска художничка рисува смешната страна на майчинството
 Защо е по-лесно да събудиш горест: артистът Бойко Кръстанов дава отговор
Защо е по-лесно да събудиш горест: артистът Бойко Кръстанов дава отговор
 Българският Compote, който ще се бори за
Българският Compote, който ще се бори за " Оскар "
 Котките на София - пред нас в цялата си хубост
Котките на София - пред нас в цялата си хубост

ма хора, които живеят за адреналина, за новото и непознатото. Екстремните спортове са метод човек да освободи тялото си от непотребния стрес и да се отърси от рутината. Те са прилив на нова сила и живот на ръба.
 Ели Димитрова
Да танцуваш с вятъра и вълните , това е животът на българката Елена Димитрова. Тя може да Ви завоюва освен с чара си, само че и с кайт сърф уменията си.

Кайт сърфът е малко по-необикновен, тъй като съчетава по едно и също време великото чувство на хвърчене с магическото наслаждение от водата. Можем да го определим като връхната точка в еволюцията на водните рискови спортове.

Ели споделя повече за любовта й към кайт сърфа и ни придвижва на божествен кътчета по света в изявлението на Силвия Прибиловска за Vesti.bg и "Вдъхновените "

Ели Димитрова е родена в Поморие, само че през цялата година обикаля света, живеейки пристрастеността си – кайт сърфа.
 Ели Димитрова
В летния сезон също по този начин е инструктор и управител в кайт сърф учебно заведение на остров Гьокчеада, Турция.

Вдъхновява се от всеки един човек, който се осмелява да кара кайт сърф.

“За мен това, не е просто спорт, а метод на живот и който се е докоснал до него е схванал смисъла на същинската независимост!

Много ме въодушевяват хора, които съумяват с изключение на да го практикуват, да пътуват из света и да посетят едни от най-красивите плажове”, споделя Ели.

От втора работа към личен бизнес - пътят на Ирина
 Ели Димитрова
Младата кайтсърфистка черпи ентусиазъм и от хората, които с изключение на, че съчетават почивката със спорта, способстват и за чистотата на плажовете.
В гонене напразно - Ели Димитрова  Ели Димитрова кайт сърф спорт  Ели Димитрова кайт сърф спорт  Ели Димитрова кайт сърф спорт  Ели Димитрова кайт сърф спорт
ВИЖТЕ СНИМКИ НА ЕЛИ ДИМИТРОВА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

“Няма да скрия недоволството си от човешката безнаказаност и от пластмасата, която плува в океаните и моретата по целият свят и изпитвам голяма наслада, когато видя някой да се пробва да поправи това”, показва тя.

Това ли е спасението: бактерия,която яде пластмаса



Кайт сърфът е един от най-бързо разрастващите се спортове сега. Това се дължи на наличната цена за екипировка, желанието на хората, да прекарват от ден на ден време измежду природата и бързото образование.

1000 км с кайт сърф край Австралия, допустимо ли е?

“Разбира се, от опита който имам като инструктор, Ви предлагам да намерите уместно кайт учебно заведение. Човек става независим за към 7 астрономически часа, което го прави много налична интензивност. Чувството, което ще изпитате откакто извършите първите си "стъпки " с кайта е несравнимо!”, безапелационна е Ели.
 Ели Димитрова
Кайт сърфът е подобаващ, както за възрастни, по този начин и за дребни. Минимумът, който децата би трябвало да имат, с цел да стартират образование е 30кг.

“Откакто започнах да карам, а и малко преди този момент, фантазията ми беше да пътувам. Когато човек доста мощно желае нещо имам вяра, че рано или късно то се случва. И по този начин се случи да пътувам всяка зима, с цел да навестявам най-красивите плажове за кайт сърф в света”, споделя 26-годишната българка.

9 места, на които мечтаем да бъдем в този момент

Елена пътешества в Бразилия, Карибите, Намибия, Кейп Таун, Кабо Верде, Занзибар, Мозамбик, Ботсвана, Замбия, Зимбабве и доста други. Една от обичаните й дестинации несъмнено е Венецуела и особено дребния архипелаг в Карибско море на име Лос Рокес.

Райското кътче, на което да избягаш от всичко

“Това е Раят на Земята. Безкрайни сини води и голям брой дребни островчета сред тях - същинска фантазия! Откакто отидох там за първи път преди 3 година си споделих: "Искам да се връщам тук всяка година и желая да докарам други хора, с цел да видят какъв брой е прелестно! ", споделя Ели.

Вижте тази обява в Instagram.
No caption needed
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР