Начало Как да се включа Вдъхновените Диамантеното момиче се сбогува

...
Начало Как да се включа Вдъхновените Диамантеното момиче се сбогува
Коментари Харесай

Диамантеното момиче се сбогува със спорта

Начало Как да се включа Вдъхновените Диамантеното момиче се сбогува със спорта Елена Бинева приключва кариерата си, само че ще продължи да поддържа тима 27 юни 2019, 10:03  Диамантеното момиче се сбогува със спорта Източник: БГНЕС
огато приказваме за спорт в България, постоянно ще има един, който се отличава, тъй като сплотява, сплотява и кара хората да се усещат горди.

Художествената гимнастика .

Следата, която сме оставили там е толкоз ярка, че светът приказва за „ българската школа “, а генерации наши гимнастички са наричани „ златните девойки “.

Ансамбълът ни, който извоюва бронзовите оценки на олимпиадата в Рио 2016 година, бе почтено сменен. Наследничките на международните шампионки носят такава детонация от страсти в публиката, че в залите по целия свят почитателите на гимнастиката ги назовават „ Кралици “, а прякорът им е „ диамантените девойки “.

С пост във Facebook един от диамантите на тима – Елена Бинева разгласи, че след дълго лекуване на контузия приключва спортната си кариера , година преди игрите в Токио.

Целият текст можете да видите тук:



„ След разглеждането на казуса от всички вероятни страни, ние всички взехме единомислещото решение, че е време да приключа спортната си кариера, в името на моето здраве, както и в името на триумфа на нашия народен отбор дами и в името на тяхната спокойна и съсредоточена подготовка, която им следва за Олимпийските Игри в Токио през 2020 година. “

Вижте тази обява в Instagram.
Moscow 2018
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР