Начало Как да се включа Вдъхновените Да плуваш в токсични

...
Начало Как да се включа Вдъхновените Да плуваш в токсични
Коментари Харесай

Да плуваш в токсични води - мъжът, който рискува живота си за кауза

Начало Как да се включа Вдъхновените Да плуваш в токсични води - мъжът, който рискува живота си за идея Американец желае да притегли внимание  Сабина Иванова 11 юни 2019, 07:27  Да плуваш в токсични води - мъжът, който рискува живота си за идея Източник: Istock/Getty Images
"Какво прави този човек там? "

Това е реакцията, която Кристофър Суейн желае да провокира, когато хората виждат какво прави.

А неговата активност може да го убие.

Той отива там, където никой различен не би посмял - влиза и плува в рисково нечисти води, които могат да застрашат живота му.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ съдебна експертиза РАЗГРАЖДАТ БИТОВИТЕ ОТПАДЪЦИ - ВИЖТЕ ТУК
За какъв брой време се разграждат другите боклуци  За да се разгради една батерия е нужен век.   Стъклените бутилки са същински рекордьор. Тяхното разграждане може да отнеме 1 000 000 години!  Найлоновите торбички се разграждат за 400 години.   Капачките от пластмасовите бутилки се могат да се разградят за вяечатляващия интервал сред 450 и 1000 години. 
Каква е задачата? Кристофър желае да притегли вниманието по този начин, че реките и езерата, в които плува, да бъдат почистени.

"Аз бях детето, което не желае да излиза от водата ". Кристофър се учи да плува още в детските си години и с течение на времето той стартира да научава от ден на ден за замърсяванията на водата.

Глас в отбрана на разсъдъка

WATCH: Meet toxic swimmer, Christopher Swain. https://t.co/obHmuQO9DA pic.twitter.com/vYiqNLD0Oh
— South Coast Herald (@SCoastHerald) May 22, 2018
" Сами крадем от водата си ". Това споделя Крис за нечистите води в Северна Америка.

Той има костюм, очила, даже тапи за уши. Въпреки това постоянно след плуванията си, той страда от кожни и респираторни инфекции.

"Мога да предложа тялото и живота си ", споделя деятелят и безусловно го прави.

Плува измежду води, нечисти с битови боклуци, с петролни разливи, води, които са натровени с химикали и са станали токсични.

Посланието на Крис е просто.

Влизайки в мръсните води със специфичния яркожълт защитен костюм той желае да покаже по какъв начин човек би трябвало да се оборудва, с цел да може да поплува.

А фантазията му е управляващите да му извърнат внимание и откакто видят посланието му - да вземат ограничения по този начин, че той и неговите съграждани да могат да влязат в същите води с най-обикновени бански костюми.

За момента Крис е плувал над 3000 благи в 25 нечисти водни басейни.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР