Началниците на Въздушно-космическите сили на Русия са подложени на силен

...
Началниците на Въздушно-космическите сили на Русия са подложени на силен
Коментари Харесай

Командващите противовъздушната отбрана в Русия са подложени на натиск заради украинските дронове

Началниците на Въздушно-космическите сили на Русия са подложени на мощен напън да подобрят опциите за противовъздушна защита над Западна Русия в изискванията на продължаващите офанзиви от страна на Украйна с дронове и ракети. Това твърди английското министерство на защитата, като се базира на данни от разузнаването, оповестява Българска телеграфна агенция.

През последните месеци обсегът на заканите навътре в Русия се е нараснал. Началникът на щаба на Въздушно-космическите сили, генерал-полковник Виктор Афзалов е подложен на засилен напън, счита английското разузнаване. Същевременно главнокомандващият на Въздушно-космическите сили Сергей Суровикин към момента отсъства от общественото пространство в миг, в който е обвинен в присъединяване в опита за протест на групата „ Вагнер “ през юни, се споделя в отчета.

Британското разузнаване добавя, че ударите надълбоко във вътрешността Русия са стратегически значими, защото съветският президент Владимир Путин съвсем несъмнено е предполагал, че нахлуването в Украйна ще има минимално директно влияние върху съветското население.

Безпилотни летателни апарати постоянно нападат Москва. Освен това зачестиха известията, че за удари с С-200 по Русия. Това 11-метрово и 7-тонно оръжие от руската ера по-рано беше извадено от въоръжение в украинската войска, само че в този момент евентуално се употребява като балистична ракета с наземно базиране, съгласно анализатори на разузнаването.

По-рано през днешния ден покривът на постройката на железопътната гара в съветския град Курск се възпламени вследствие на офанзива с дрон, напомня организацията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР