Началниците на журналистката били недоволни, че често й се налага

...
Началниците на журналистката били недоволни, че често й се налага
Коментари Харесай

Това Не Е Човешко: Жестока Драма Разкъсва Семейството На Биляна Гавазова! Водещата Е Изправена Пред Съдбовния Избор

Началниците на журналистката били недоволни, че постоянно й се постанова да отсъства. Видимо било, че Биляна е доста изтощена и мъчно съчетава професионалните си отговорности с развъждането и грижите по сина си. Да не приказваме и за домакинските отговорности.

Тя не можела да разчита на помощ от най-близките си тъй като родителите й живеят в Шумен. А сестра й, която също е в столицата е затрупана с грижи към близнаците си.

Отначало шефовете й по всякакъв начин се мъчели да й влязат в ситуацията. Но това довело да възмущение измежду сътрудниците. Те били недоволни, че една от най-скъпо платените журналистки е медията се употребява с привилегии, а не си наеме домашна помощница, предават от retro.bg.

Биляна и нейният мъж напълно скоро вложили всичките си пари в ново жилище. Те сменят към този момент трети дом откогато са пристигнали в София. Журналистката била доста претенциозна и по тази причина около обзавеждането на дома потънали всичките им средства.

Така, че обещаната женитба отново останала на назад във времето. Била отсрочена за следващата година. Най се тревожели родителите на Гавазова. Притеснявали се щерка им да не остане сама с дете за цялостен живот.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР