Началниците на американски шпионски агенции съобщиха днес, че е малко

...
Началниците на американски шпионски агенции съобщиха днес, че е малко
Коментари Харесай

US шпионски агенции: Путин може да засили военната кампания, въпреки неуспехите

Началниците на американски шпионски организации оповестиха през днешния ден, че е малко евентуално съветският президент Владимир Путин да бъде възпрян и е допустимо той да ускори офанзивите против Украйна макар военните неуспехи и икономическите компликации, породени от интернационалните наказания, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Нашите анализатори считат, че е малко евентуално Путин да бъде спрян от сходни неуспехи и вместо това е допустимо да ескалира ", сподели директорката на националното разузнаване Аврил Хейнс на годишното чуване по отношение на международните закани в Комисията по разузнаване на Камарата на представителите. Хейнс сподели, че постоянно има капацитет за " непреднамерена ескалация ", изключително на фона на нарасналото напрежение.

Анализатори от разследващата организация не са забелязали промени в позициите на съветските нуклеарни сили по-различни от вижданите и преди по време на интернационалните рецесии.

Уилям Бърнс, шефът на Централното разследващо ръководство, удостовери оценката на Хейнс, че е малко евентуално Русия да се откаже. " Мисля, че сега Путин е ядосан и отчаян. Вероятно той още по-настойчиво ще преследва задачите си и ще се опита последователно да унищожи украинските въоръжени сили, без да се интересува от жертвите измежду цивилното население ", сподели той.

Бърнс сподели, че той и анализатори от Централно разузнавателно управление на САЩ не виждат по какъв начин Путин би могъл да реализира задачата си да превземе Киев и да смени държавното управление на президента Володимир Зеленски с марионетно държавно управление или държавно управление подкрепящо Москва.

Генерал-лейтенант Скот Бериър, шеф на Агенцията за разузнаване на Пентагона, сподели, че по негова преценка " с ниско равнище на убеденост " са били убити от 2000 до 4000 съветски военни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР