Началните училища, детските градини и детските центрове в Гърция ще

...
Началните училища, детските градини и детските центрове в Гърция ще
Коментари Харесай

Затварят училищата и детските градини в Гърция

Началните учебни заведения, детските градини и детските центрове в Гърция ще бъдат затворени за две седмици, с цел да оказват помощ за ограничението на разпространяването на. Това заяви през днешния ден гръцкият министър на образованието Ники Керамеус, цитира думите му вестник " Екатимерини “.
Учениците от началните класове ще бъдат обучавани посредством композиция от просветителна телевизия и отдалечено образование. Уроците по малкия екран ще се излъчват заран, а отдалеченото образование ще е от 14 до 17 часа, акцентира министърът. Децата в детските градини ще бъдат обучавани отдалечено от 14 ч. до 16.20 ч., започвайки от сряда, написа.
 Заради короновируса Гърция затвори и Света гора Заради короновируса Гърция затвори и Света гора
Гърция подхваща още по-драстични ограничения за ограничение на разпространяването на ковид в страната. Затворена за посещаване от дне...
Учениците от прогимназиалния и гимназиалния курс към този момент учат онлайн за ограничение на разпространяването на ковид, напомня изданието. Предвижда се учебните заведения да останат затворени най-малко до 27 ноември, само че локдаунът може и да бъде продължен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР