Началникът на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски

...
Началникът на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски обяви дали ще се ваксинира

Началникът на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски ще се имунизира против. Това оповестиха от лечебното заведение на формалната си Фейсбук страница.
" Това е единственото правилно и отговорно решение, с цел да не позволи да бъда източник на болест към моите пациенти, сътрудници, другари, близки, майка, татко ", декларира ген. Мутафчийски.
 ВМА с последно потомство фризери за ваксини против COVID-19 (СНИМКИ) ВМА с последно потомство фризери за ваксини против COVID-19 (СНИМКИ)
" Военномедицинска академия (ВМА) към този момент разполага с последно потомство „ Панасоник ” нискотемпературни фризери – 3 броя,...

" Призовавам моите сътрудници да се осведомят от научни източници, да бъдат на равнището, на което се чака от тях, с цел да са потребни за своите пациенти и да дадат правилните препоръки. Медицината се развива с великански крачки. А условията към нас са да бъдем непрестанно на пулса на времето, с измененията, които се случват в медицината, с цел да може да дадем правилно обръщение ", оповестява още началникът на ВМА.
Още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР