Началникът на щаба срещу разпространението на коронавируса и шеф на

...
Началникът на щаба срещу разпространението на коронавируса и шеф на
Коментари Харесай

Най-забавните спортни майтапи с ген. Мутафчийски

Началникът на щаба против разпространяването на ковид и началник на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски се трансформира в едно от най-обсъжданите лица в България през последните седмици.
Дори в актуалната сложна за всички обстановка българите резервират възприятието си за комизъм. Във времена на пандемия и обществена изолираност в интернет пространството се появиха куп колажи и мемета с най-популярния човек в България сега.
Спортната диря в майтапите с Мутафчийски  Едва ли някой въобще е пропуснал обстоятелството, че дневно във Фейсбук се генерират стотици, даже хиляди колажа с лика на Генерала, който не дава на хората да излизат, кара им се че не са си по домовете и по този начин нататък, а самият той на няколко пъти подсказа, че част от тези фотоси са му много занимателни. 
Генералът сподели! Най-забавните майтапи с Венцислав Мутафчийски в спорта!
Разбира се, не беше подминат и спортът в създалия се обществен феномен, откакто изобретателни мозъци в мрежата разгласяват всевъзможни шегички, свързани със старта на българския футбол, химна на Ливърпул, мача на Кубрат Пулев против Антъни Джошуа и доста други. 
След като генералът се трансформира в култува персона в последните седмици, най-нормално най-честите смешки и " мемета ", свързани със възбраните му, се въртят към осанката на различен паметен воин в спортните майтапи - Валери Божинов. Той постоянно " отнася " строги погледи от Мутафчийски, който не го пуска даже да порита малко, само че освен поради възбраната за излизане, а и тъй като " не може ". Император Божигол обаче в това време съумява да обърка генерала със своите " изявления ", които, несъмнено, са художествена небивалица, само че са въодушевени от някои от най-класическите цитати, които Божинов е дал през годините.
Най-забавни майтапи с военачалник Мутафчийски в спорта вижте в галерията
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР