Началникът на секретната част 29155 е получил награда за използването

...
Началникът на секретната част 29155 е получил награда за използването
Коментари Харесай

Христо Грозев: Богат руснак в България е помагал на руските служби

" Началникът на секретната част 29155 е получил премия за потреблението на нелетално акустично оръжие. Това става на фона на следствието по така наречен хавански синдром, където то е било употребило и стотици американски дипломати са се разболели. Това е станало в Германия, Китай, Виетнам и други страни ". Това съобщи журналистът Христо Грозев пред Нова ТВ.

По думите му, пробивът е с минитюризацията на оръжието, тъй като сходно е било употребявано още през 70-те години на предишния век. Шефът на групата 29155 е бил в България през 2015 година, дружно със свои хора, които са свързани с отравянето на Гебрев. Богатият руснак със личен парцел на Черноморието Булат Ямбурисов е един от помагачите на тази група. Старият компютър на Грозев е във ФСБ.

" Това е остарял компютър, който не съм употребен от години. Не знам защо им е. От Виена е пренесен в България, по-късно в Истанбул и следва Москва ", сподели още журналистът, който е със неприсъствен арест в Русия. Той добави, че другата седмица Университатът във Флорида ще покаже опит по какъв начин работи акустичното оръжие.

фотография: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР