Началникът на РУ-Ветово главен инспектор Станислав Станчев е загинал в

...
Началникът на РУ-Ветово главен инспектор Станислав Станчев е загинал в
Коментари Харесай

Полицейски шеф е загинал при тежка катастрофа на АМ Хемус

Началникът на РУ-Ветово основен контрольор Станислав Станчев е умрял в тежка злополука на автомагистрала „ Хемус “, осведоми БЛИЦ.
Автомобилът, в който е пътувал със фамилията си, е бил затрит от румънски рейс. Съпругата и синът на полицейския началник са откарани в тежко положение в болничното заведение в Шумен.
Инцидентът е станал малко след 17 часа през вчерашния ден край бензиностанция до пътен възел „ Каспичан “ в посока Шумен. Румънският рейс „ Сетра “ е излязъл от бензиностанцията и се е присъединил в автомагистралата, без да изчака лекия автомобил „ Рено “ на основния път. Колата не е имала късмет да избегне рейса и е последвал нечовечен удар.
На място са били изпратени екипи на полицията и пожарната от Шумен и Нови пазар, както и коли за спешна помощ на Центъра за незабавна здравна помощ. 42-годишният Станислав Станчев е умрял на място, а 36-годишната му брачна половинка и 10-годишният им наследник са откарани в МБАЛ – Шумен. Те са настанени в интензивното поделение с заплаха за живота.
Водачът на рейса е тестван за алкохол и наркотични субстанции, като пробите му са негативни.
Трагичната вест за гибелта на основен контрольор Станислав Станчев, който имаше безупречна известност на полицай-професионалист, ерудиран и добър човек, потресе сътрудниците му от Русе, както и жителите на Ветово.
Той бе назначен за шеф на РУ-Ветово на 12 февруари 2018 година, като преди този момент е бил шеф на група „ Криминална полиция “ към РУ-Ветово.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР