Началникът на пътен контрол към районно управление Казанлък Веселин Георгиев

...
Началникът на пътен контрол към районно управление Казанлък Веселин Георгиев
Коментари Харесай

От полицията с последни подробности за шестимата загинали в катастрофата! Имало ли е употреба на алкохол?

Началникът на пътен надзор към районно ръководство Казанлък Веселин Георгиев разкри детайлности в ефира на БТВ за тежката злополука с шестима починали нощес на пътя Казанлък-Габрово.

``
реклама

" Сигналът за тежък пътен случай до град Крън е получен в 1 ч. Лек автомобил " Ауди " с 42-годишен лидер се е движел в посока Габрово. Насреща му е излязъл Мерцедес с пет лица от мъжки пол, който ненадейно навлиза в насрещното и настава преден удар.

Предстоят експертизи, има данни за възможна приложимост на алкохол, само че това ще се каже, откакто бъдат направени всички експертизи. Участъкът е доста претрупан, през годините има произшествия, като подобен тежък се случва за първи път ", сподели той.

" Няма изясненост за скоростта, допускаме, че е била висока, тъй като вредите по колите са обилни, което приказва за висока скорост. Мъжът от Ауди-то е от Габрово, само че живее в София. Останалите петима са от град Крън на възраст сред 18 и 30 години ", разкри още Георгиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР