Началникът на отдела за борба срещу разпространението на наркотични вещества

...
Началникът на отдела за борба срещу разпространението на наркотични вещества
Коментари Харесай

Полицаят, арестувал руския журналист за продажба на дрога, е взел $ 240 000 от наркобарон

Началникът на отдела за битка против разпространяването на наркотични субстанции в московско ръководство на Министерство на вътрешните работи Андрей Шчироков, по чиято самодейност е бил задържан журналистът от изданието "Медуза " Иван Голунов, е взел 240 000 щатски $ от наркобарон.

Според сътрудничката от съветската редакция на основаното в Чехия радио "Свобода " Уляна Хмельова служителят на реда е взел парите от таджикистанския търговец на дрога Бахтиар Худойров през 2003 година В подмяна пазителят на закона и неговите подчинени са разпънали чадър над азиатците, които са продавали опиати в западната част на съветската столица.

Хмельова също е показала, че служителят на реда е бил попаднал под полезрението на сътрудниците си, занимаващи се с вътрешни следствия преди няколко години. Шчироков е бил обвинен за продажбата на към 170 кг хероин.

Голунов бе задържан преди дни в Москва по обвиняване в опит за разпространение на опиати. Много хора показаха своето противоречие със задържането на Голунов. Във връзка с това управата на Москва забрани на известната група "Машина времени " да свири на Червения площад на концерт, отдаден на националния празник на Русия (12 юни).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР