Началникът на отдел Връзки с обществеността на държавния глава Румен

...
Началникът на отдел Връзки с обществеността на държавния глава Румен
Коментари Харесай

В Президентството недоволни от новините на БНТ

Началникът на отдел " Връзки с обществеността " на президента Румен Радев - Кирил Атанасов е изпратил писмо до генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, в което медията е упрекната в " съществено оттегляне от обективността и професионалните стандарти в публицистиката ".

В писмото се твърди, че в новинарските излъчвания на " По света и у нас " от 20,00 и 23,00 на 30 юни едностранно са отразени " медийни изявления на прокуратурата ", оповестява " Епицентър ".

От президентството имат поради отразяването на изказванията на прокуратурата по отношение на връзката на секретаря на президента Радев Пламен Узунов и предприемача Пламен Бобоков, които са показани в целокупност, в това число и с графики, а отговорът на президентската институция е показан частично и с внушения от страна на репортера, считат в президентстното. И добявят, че " отсъства позицията, че в " президентската институция няма и не се е провеждала процедура за помилването на лицето Петър Ненов " (български жител, наказан за данъчни закононарушения от румънски съд на 6 година отнемане от независимост, понастоящем изтърпяващ присъдата в пандиза в София ", съгласно известието на прокуратурата).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР