Началникът на НСО генерал-майор Данчо Дяков е подал рапорт да

...
Началникът на НСО генерал-майор Данчо Дяков е подал рапорт да
Коментари Харесай

Фактор.бг: Шефът на НСО напуснал заради натиск от „генерал“ Деси, блокирали инициативите му

Началникът на НСО генерал-майор Данчо Дяков е подал доклад да напусне заеманата служба поради хронични проблеми и оказван му непрекъснат напън от брачната половинка на президента Румен Радев – Десислава Радев, която в службата за защита и на „ Дондуков ” 2 иронично назовават военачалник Деси, написа Фактор.бг.

Конфликтът на представящата се за първа дама с ген. Дяков почнал преди година, след пътния случай с кола НСО, возеща Десислава Радева. Тогава мерцедесът влезе в насрещното придвижване по столичната улица „ Фритьоф Нансен ” и отхвърли да спре на полицейска палка. Десислава Радева упреквала ген. Данчо Дяков за теча на информация и че не съумял да покрия абсурда, настояват източници от президентството. След това тръгнали проблемите на Дяков с президентството – спирали са му всички начинания за промени в службата, в това число и оферти за промени в закона на НСО. Не за първи път в общественото пространство се появява информация, че Десислава Радева желае да бъде освен първа дама, само че и да дава звук в политиките на институцията и да образува позиции на президента. От президентството напомнят, че след напускането на Елена Йончева и Иво Христов това е третият човек, обвързван с институцията, който си потегля поради проблеми с военачалник Деси.

" Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме виновна за всичко, с което не сте ок “, написа Радева във Facebook в отговор на информацията. „ Накратко, пишете ме виновна за каквото не ви оттърва. Не търсете отговорни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо безгрижно. Дишайте! Дишайте с цялостни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете! “, добавя тя. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР