Началникът на Националния военен университет Васил Левски бригаден генерал Пламен

...
Началникът на Националния военен университет Васил Левски бригаден генерал Пламен
Коментари Харесай

Сменят шефа на Военния университет във Велико Търново

Началникът на Националния боен университет " Васил Левски " бригаден военачалник Пламен Богданов да бъде освободен от служба от 15 август 2019 година Това е едно от предложенията на днешното съвещание на министрите от кабинета " Борисов-3 ", оповестиха от Министерски съвет.

Богданов е подал доклад за освобождение от военна работа по изискванията на член 169 от Закона за защитата и въоръжените сили - за добито право на пенсия.

На негово място от Министерския съвет оферират да бъде назначен полковник Иван Маламов .
 Министерски съвет предлага предварително освобождение на шефа на военното разузнаване
Министерски съвет предлага предварително освобождение на шефа на военното разузнаване

Пламен Ангелов е подал доклад

На днешното съвещание на Министерския съвет бе утвърдено предлагането към Президента за освобождение на бригаден военачалник Костадин Кузмов от длъжността " Командир на 2-ра механизирана бригада " и от военна работа .

Ген. Кузмов също е подал доклад за освобождение от военна работа поради добито право на пенсия.

Правителството предлага на длъжността " Командир на 2-ра механизирана бригада " да бъде назначен полковник Стоян Шопов , както и да бъде почетен с висше офицерско звание " бригаден военачалник ", считано от 15 август 2019 година.

Съгласно друго държавно решение, полковник Станимир Христов е препоръчан за назначение на длъжността " Директор на дирекция " Операции и подготовка " и за почитане с висше офицерско звание " бригаден военачалник ". И това разбъркване е планувано за 15 август 2019 година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР