Началникът на Клиниката по кардиохирургия при УМБАЛ Света Марина“ –

...
Началникът на Клиниката по кардиохирургия при УМБАЛ Света Марина“ –
Коментари Харесай

Варненски кардиохирург е Лекар на годината 2019

 Началникът на Клиниката по кардиохирургия при УМБАЛ " Света Марина “ – Варна проф. доктор Пламен Панайотов бе почетен с оценката на БЛС " Лекар на годината 2019 “. Призът му беше връчен от ръководителя на съсловната организация доктор Иван Маджаров на тържествена гала в София. Високото отличие, което БЛС обичайно връчва в навечерието на Деня на българския доктор, е самопризнание за цялостната работа.

" Вълнуващ за мен миг! Не съм очаквал да бъда доктор на годината, само че се усещам въодушевен от тази премия. За мен това е самопризнание за всички тези години, в които работя и най-много за последните 15 години, в които работя като учител в МУ-Варна и като кардиохирург в УМБАЛ " Св. Марина “ - Варна ", бяха думите на проф. Панайотов при приемане на премията. Той благодари на проф. Красимир Иванов за опцията да се развива, както и на целия си екип.

Проф. Панайотов има над 30 години лекарска процедура, като повече от 25 са в кардиохирургията. От 15 години е учител в МУ-Варна и водещ кардиохирург в УМБАЛ " Св. Марина “ – Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР