Началникът на Клиника по гнойно-септична хирургия към УМБАЛСМ "Пирогов" гостува

...
Началникът на Клиника по гнойно-септична хирургия към УМБАЛСМ "Пирогов" гостува
Коментари Харесай

Професор д-р Поромански ще преглежда в ДКЦ-2 в Русе

Началникът на Клиника по гнойно-септична хирургия към УМБАЛСМ "Пирогов " гостува в Русе по покана на управлението на Лечебни заведения "Медика ". Опитният доктор е тясно профилиран и с дълготраен опит в лекуването на тежки и животозастрашаващи инфекции.

Проф. доктор Иван Поромански е член на Българско хирургично сдружение, Българско микологично сдружение, Българска асоциация за лекуване на рани, EPUAP.

Има 48 изявления в списания на тематика инфектни затруднения в хирургията, антибактериална терапия и други Дисертацията му е на тематика "Инфектирано диабетно стъпало - диагностично-лечебно държание ".

Повечето пациенти, на клиниката, ръководена от проф. доктор Поромански са хора с диабет. Те са застрашени от инфекции, даже при лека контузия на ходилото, които могат да доведат до диабетни гангрени.

Републиканският съветник по гнойно-септична хирургия ще организира прегледи в Русе на 03.08.2018 година (петък). Прегледите са платени, а записването става авансово на регистратурата на ДКЦ - 2 с адрес гр. Русе, ж.к. "Здравец-Изток ", ул. Рига щ 35. или на телефони 082 502 430 или 0884 517 551.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР