Началникът на кабинета на унгарския премиер Виктор Орбан - Янош

...
Началникът на кабинета на унгарския премиер Виктор Орбан - Янош
Коментари Харесай

Сътрудник на унгарския премиер Виктор Орбан: Имигрантите замърсяват Виена

Началникът на кабинета на унгарския министър председател Виктор Орбан - Янош Лазар пусна във Фейсбук пост на свое посещаване в квартал на Виена, който съгласно него е станал по-мръсен, по-беден и с увеличена престъпност, откогато там са се настанили имигранти, съобщи АП.

В обявата Лазар декларира, че след 20 години унгарската столица Будапеща може да замязя на този непостоянен виенски квартал, в случай че опозиционните партии " пуснат имигрантите ". На 8 април в Унгария се създават парламентарни избори и мощно антиимигрантски настроената партия Фидес на Виктор Орбан е трансформирала имигрантите в съществена тематика на акцията, означи АП.

" Улиците явно са по-мръсни, регионът явно е по-беден, а престъпността е повишена. Ако ги пуснем да влязат и те заживеят в нашите градове, последствията ще са престъпност, обедняване, приюти и невъзможни благоустройствени условия. Ние работим за попречване на това събитие ", декларира Лазар. По думите на унгареца в този виенски квартал са останали единствено пенсионери измежду белите и християните, а всеки различен е преселник, за който се основава град в града.

" Във Виена има доста учебни заведения, където не са останали никакви бели виенчанчета, има единствено деца на мюсюлмански имигранти и имигранти от Близкия изток ", споделя Лазар.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР