Началникът на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков -

...
Началникът на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков -
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Няма да преговаряме с ИТН

Началникът на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков - Лена Бориславова, съобщи, че ще търсят поддръжката на самостоятелни депутати и няма да договарят с " ИТН ":

" Ще беседваме и ще търсим поддръжка от самостоятелни депутати, които взимат сами решения. За нас няма никаква логичност да се вкараме още веднъж в коалиция, в която един от съдружните сътрудници седи в тъмна стая и желае да разходва запас по метод, който единствено той откри за добре, дружно със своите 20-годишни другари, вместо да има бистрота и взаимно решение ", сподели Бориславова.

Тя отхвърли да е давала инструкции за изгонването на 70-те съветски дипломатически чиновници на външния министър в оставка Теодора Генчовска:

" Министър Генчовска ми изпрати писмо, откакто тя беше получила отчети от ДАНС, в които се споделя, че има опасност за националната сигурност, да попита по какъв начин да работи. Мисля, че гласеше: дайте ми инструкции по подготвеност. Моят отговор беше: Министър Генчовска, апелирам, спазете закона и интернационалното право, точка. Никакви други указания “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР