Началникът на кабинета на министъра на финансите Владислав Горанов ще

...
Началникът на кабинета на министъра на финансите Владислав Горанов ще
Коментари Харесай

Шеф на кабинета на Горанов временно поема Комисията по хазарта

Началникът на кабинета на министъра на финансите Владислав Горанов ще заеме краткотрайно длъжността ръководител на Държавната комисия по хазарта. Георги Йорданов е назначен от министъра на финансите Владислав Горанов от през днешния ден, 3 февруари 2020 година и ще заема длъжността до намиране на титуляр, оповестиха от отрасловото министерство.

Професионалната кариера на Георги Йорданов стартира в Министерството на финансите през 1995 година, като контрольор в данъчната администрация и основен данъчен контрольор в Службата за попречване и откриване на данъчни нарушавания. От 2000 година до 2010 година е заемал длъжностите шеф на инспектората на Министерството на земеделието и храните и основен секретар на Националната работа за растителна отбрана. Продължава кариерата си като в инспектората на Министерството на финансите, а след това оглавява инспектората на Министерството на околната среда и водите.

От финансовото ведомство оповестяват, че се трансформира и състава на Държавната комисия по
хазарта. За членове на комисията министърът на финансите назначи новите, избрани от ръководителите на тези институции, лица. Това са Стоян Стоянов – основен секретар на Министерството на правораздаването, Паун Илчев – и.д. ръководител на Българския институт по метрология, Красимир Бояджиев – шеф на отдел „ Разследване на особени случаи “, дирекция „ Контрол “ в централно ръководство на Национална агенция за приходите и Емил Захариев – шеф на профилирана дирекция в ДАНС.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР