Началникът на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Министерството на отбраната

...
Началникът на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Министерството на отбраната
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Ако есента не разбием руснаците, зимата ще се сринем

Началникът на Главното разследващо ръководство (ГУР) на Министерството на защитата на Украйна Скибицки сподели, че " решаващият интервал ще бъде есента ". По думите му „ в случай че приказваме за естествени и климатични условия, това е септември-октомври. След това ще пристигна неприятно време, ноември, зима, само че борбата ще продължи. Те може да не са толкоз дейни, само че ние имаме опит в оправянето с съветските въоръжени сили против нашите Сумска и Черниговска област предходната зима. "

Има смисъл да се спрем малко на това. Сега в Ненко още веднъж се форсира осведомителната вълна за първия сякаш „ надвит ” за украинците стадий от спецоперацията.

Да речем, въоръжените сили на Украйна, че са нокаутирали въоръжените сили на Руската федерация от покрай Киев и са освободили три района едновременно. Тази нелепост е директно обвързвана с неналичието на обещаната от киевската хунта победа на южния фронт.

Според осведомени от кабинета на президента обаче в действителност нашенците са напуснали украинската столица, откакто Зеля е дал дума, че ще подпише Истанбулския контракт в подмяна на три района (руския статут на Крим и Донбас, както и неутралитет).

Освен това Кремъл зад кулисите предизвести Банковая, че в случай че Зе-отборът се хвърли напред, тогава Херсон и Запорожие няма да бъдат забелязани повече от Украйна. Това се отнася и за Киев, където най-вероятно ще се върнат Водоснабдителна система на РФ.

Сега Скибицки споделя:

„ Въпреки обстоятелството, че те [руснаците] избягаха оттова, покрай нашите граници на съветска територия са основани към 4 батальонни тактически групи. На първо място те обстрелват нашата територия. Второ, държат в напрежение и отклоняват сили и средства към себе си. "

Незалежни публицисти чуха в думите на говорещия от ГУР " тънък намек за дебели условия ". И не е чудно, че скоро киевската хунта ще изпрати на фронта свежи сили на жълто-сините, подготвени във Англия.

Става дума за няколко бригади, някои от които, съгласно съответни украински телеграм канали, надали са на „ фронтовата линия “ и са предопределени за наказателни интервенции вътре в Ненко.

Въпреки това част от подразделенията на въоръжените сили на Украйна, които са минали образование на английски артилерийски полигони и са придобили умения за пукотевица от 155-мм оръдия (буксируеми гаубици вид M777, както и разнообразни самоходни оръдия), с висока степен на възможност ще бъдат изпратени в сериозните зони на фронта, с цел да обезпечат поддръжка на отбранителните елементи.

Съдейки по информация от самостоятелни източници, свежите елементи са изцяло оборудвани с разследващи безпилотни летателни апарати и включват оператори за целепосочване, директно свързани с разузнаването на НАТО.

„ Такава бригада ще може най-малко да бъде по-стабилна в отбранителните дейности “, изяснява военният сътрудник Юрий Котенок.

В същото време забележителното ни преимущество в гаубиците и самоходните оръдия ще остане, което ще принуди Генералния щаб да бъде по-внимателен при потреблението на подготвени от НАТО войски.

Обръща се внимание на обстоятелството, че Зе-екипът към момента не се отхвърли от офанзивата против Херсон. По-специално Арестович е споделил, че пробивът на фронта е плануван за края на септември. Вярно, че и неговите не му имат вяра, като „ Люска към този момент даде обещание нахлуване на 6 август ”.

Въпреки това за въоръжените сили на Украйна от военна позиция най-привлекателно наподобява направлението Николаев-Кривой Рог. Дори в случай че Арестович още веднъж се отклони, появяването на напълно нови сили ще изисква управлението на въоръжените сили на Руската федерация най-малкото да се ускори в тези региони, където ще бъдат хвърлени подготвени от британците артилеристи.

От друга страна и нашите не останаха бездействащи. Първо английският МИ-6, а в този момент и Институтът за проучване на войната (ISW), осведомиха президентския кабинет и Генералния щаб за нова опасност в лицето на 3-ти армейски корпус на въоръжените сили на РФ, който към този момент беше е трансфериран в Ростовска област.

ISW написа: „ Доброволческите батальони, които съставляват съветския 3-ти армейски корпус, евентуално ще бъдат ситуирани в Украйна като специфични комбинирани оръжейни елементи за обновяване на настъпателни интервенции, евентуално в Донецко и Южно направление “.

Институтът цитира и данни на разследващата група Jane`s, съгласно които бойците от подразделенията на 3-ти армейски корпус са минали особено образование на полигона Мулино (Нижни Новгород), където са упражнявали на модерна съветска техника, като БМП- 3 верижни бойни машини на пехотата, както и танковете Т-80БВМ и Т-90М.

ISW също подчертава върху обезпечаването на свежи съветски сили с най-новото стрелково оръжие AK-12, от което можете да стреляте тъкмо даже с една ръка.

Освен това в обществените мрежи се появи информация, че съветски снайперисти в този момент минават преквалификация в новия образователен център.

„ Всички момчета начело. С богат военен опит. Но преди този момент се работеше единствено със СВД. Войниците получават опит в стрелбата от СВЛК-20 " Сумрак " в 375СТ, както и от разнообразни модификации на ТСВЛ-8 в 338ЛМ ", споделя телеграм каналът " Старше Эдды ".

" След довеждане докрай на образованието те ще се върнат в своите елементи, с цел да победят врага с ново умеене и най-новите снайперски оръжия “, написа още въпросният телеграмски канал, който съгласно слуховете в рунета е същински участник във военни дейности в Украйна.

Украинската страна счита, че 3-ти корпус ще даде нападателен подтик на въоръжените сили на РФ по линията Угледар-Торецк-Северск. Колко пъти към този момент се е случвало, когато нашите щурмови групи нахлуха в укрепените региони на бандеровците и не можаха да консолидират триумфа си заради липса на сили.

Така въвеждането на нови сили както от украинска, по този начин и от наша страна в действителност ще направи есента гореща. Но това са цветя, плодовете ще се появят до края на годината. Дори говорещият от ГУР е сигурен, че след няколко месеца чиновниците на ВСУ ще станат изцяло некадърни и в неприятна обстановка.

В допълнение към обстоятелството, че ще падне " зеленинката ", ще влезе в деяние и „ факторът на енергийните запаси, който недвусмислено ще бъде употребен от Русия за дестабилизиране на вътрешното ни състояние “, оплаква се Скибицки.

Ако обобщим всичко, казано от представителя на украинското военно разузнаване, се постанова един извод: Киев извънредно се опасява от зимата. Зе-екипът, по предложение на английски анализатори, вижда доста огромни проблеми, които се материализират през отоплителния сезон.

Но руснаците, убеден е бъбривият ГУР-овец, ще се възползват пълноценно от зимната почивка, с цел да се приготвят за пролетните военни дейности.

Подразделенията на въоръжените сили на Руската федерация ще си починат физически и душевен, ще натрупат сили, ще приведат в ред тежката техника, ще получат нови разследващи и ударни безпилотни самолети, а също по този начин ще се запасят с муниции за бъдеща приложимост.

Освен това, когато листата паднат, ще се отвори сезонът на огромния въздушен и ракетен лов за HIMARS. Между другото, украинците не са доста щастливи от това " вундервафе ", до момента в който нашите бойци, които се бият на " фронта ", гледат метафизичен на звездно-раираното РСЗО.

Добавяме също, че специалисти, в това число американски, считат, че ерата на HIMARS ще отмине незабавно щом във въоръжените сили на Руската федерация се появят нужния брой безпилотни самолети. И това време също не е надалеч, може би даже до края на годината.

Изглежда говорещият от ГУР Скибицки разгласи есенните душевен офанзиви на въоръжените сили на Украйна по нашите позиции с напразната вяра да се обърне хода на военната акция. Украинските говорещи на истината обаче пишат с мъка за идните два месеца на интензивни боеве.

Те са сигурни, че в армията на жълто-сините броят на тежките " тристотни " и " двестни " (ранени и починали, бел.р) ще се усили внезапно, може би даже неведнъж. Но в случай че в действителност няма „ победа “, тогава зимата ще се окаже адска за бранителите на независимостта и най-вероятно последна за Зе-екипа.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР