Началникът на ГКПП Калотина е задържан. Това е станало по

...
Началникът на ГКПП Калотина е задържан. Това е станало по
Коментари Харесай

Началникът на ГКПП Калотина е задържан за корупция

Началникът на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина е арестуван. Това е станало по време на профилирана полицейска акция, като на място на граничния пункт дойде и основният прокурор Иван Гешев, оповестява БНР. Той посочи, че е задържана цялата промяна митнически чиновници, както и чиновници на Гранична полиция. Общо близо 30 души са арестувани.

По думите на Гешев акцията е против проведена незаконна група, занимавала се с корупционни дейности.

От Министерство на вътрешните работи и прокуратурата не споделиха съответно какви са закононарушенията, само че евентуално митничарите вземали пари от преминаващите водачи. Според Гешев става въпрос за " извънредно огромна организация ".

Мащабната интервенция е на " Вътрешна сигурност " в Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. В акцията са взели участие експерти от Столична дирекция на вътрешните работи.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина краткотрайно е прекратено прекосяването в посока Сърбия, оповестиха от Гранична полиция. По-рано придвижването беше блокирано и в двете направления, само че след това трафикът от нашата съседка беше освободен. Автомобилите, пътуващи към пункта, ще бъдат локализирани в регионите на Сливница и Драгоман.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР