Началникът на генералния щаб на британските въоръжени сили, генерал Ник

...
Началникът на генералния щаб на британските въоръжени сили, генерал Ник
Коментари Харесай

Шефът на британския Генщаб разкри страшната заплаха от "малките зелените човечета, големите зелени танкове и огромните зелени ракети" на Москва

Началникът на генералния щаб на английските въоръжени сили, военачалник Ник Картър уточни Русия като най-голямата опасност за Англия. По време на изявлението си в Кралския институт на въоръжените сили той съобщи:

" Смятам, че Русия е най-комплексната държавна опасност за страната ни от края на Студената война, - сподели той, отбелязвайки, че ръководителите на генералните щабове на Съединени американски щати, Франция и Германия споделят тази позиция.

Картър също по този начин показа своите визии за това по какъв начин би трябвало да се противостои на Русия. " Русия признава правото на силата и ние би трябвало да се създадем функциониращи институции в прилежащите ѝ страни ", тъй че те имат " задоволително мощ, с цел да се опълчват на Руската федерация ", акцентира генералът представен от международните информационни организации.

Великобритания мъчно би могла да противостои на военната мощност на Русия и на други страни, в случай че не влага още средства в своите въоръжени сили, акцентира в речта си военачалник Ник Картър. Той подсети, че Русия развива все по-агресивни въоръжени сили и е демонстрирала към този момент в Сирия, че може да употребява високотехнологични ракети с огромен обхват.

Освен това съгласно военачалник Картър редица военни маневри, които извърши предходната година Русия, са представлявали симулации на офанзиви против Северна Европа - от Калининград до Литва. " Трябва да реагираме на тези закани още в този момент, не можем да си позволим да стоим със скръстени ръце ", съобщи военачалник Картър пред Кралския институт за въоръжените сили в Лондон - мозъчен концерн за проучвания в защитата и сигурността.

" Способността да предвиждаме заканите и да реагираме ще намалее, в случай че не поддържаме ниво като това на нашите съперници ", акцентира шефът на английския общоприет щаб. За да възпират действително заканите, английските войски би трябвало да разполагат с благоприятни условия на модерно равнище, за бързо взимане на решения и бързо разполагане на сили, добави той.

" Те нямат обединен модел за спор с НАТО, те употребяват мултимодален метод с потреблението на стандартни, нетрадиционни и нуклеарни съставни елементи - хибриден вид, в който дребните зелени човечета, огромните зелени танкове и големите зелени ракети могат да бъдат употребявани Тяхното мислене е гъвкаво -. техният генщаб е кадърен бързо да се трансформира,, развива и усвоява уроците ", сподели Картър.

" Например, те осъзнават, че демографията не е на тяхна страна и създават схеми, в които има по-малко жива мощ, а повече ракети и дронове. Те редуцират и екипажите на танковете до двама души. Те са създали съгласувани концепции за доставяне и образование, ориентирани към потреблението на нашите уязвими страни и зависимостта ни от връзките и технологиите ", сподели Картър.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР