Началникът на Детското отделение в столичната Инфекциозна болница - доц.

...
Началникът на Детското отделение в столичната Инфекциозна болница - доц.
Коментари Харесай

Доц. Мангъров държи на своето: Всеки ден ходя в COVID отделението. Да се фотографирам ли трябва?

Началникът на Детското поделение в столичната Инфекциозна болница - доцент Атанас Мангъров, продължава да твърди, че е влизал в COVID-сектора на лечебното заведение, откакто по-рано през днешния ден че го е правил, освен това без маска.
До това се стигна, откакто той, че не съблюдава разпоредбите за носене на защитни средства, тъй като били безсмислени. Дори от време на време преглеждал пациенти без маска, и в градския превоз не носел.
 Не, Мангъров не е влизал в COVID-сектора, оповестиха от Инфекциозна болница Не, Мангъров не е влизал в COVID-сектора, оповестиха от Инфекциозна болница
" Доц. Атанас Мангъров, шеф на Детското поделение на Инфекциозна болница в София, не е влизал в COVID-сектора на лечебното заведени...
След като думите му провокираха отвращение, от болничното заведение обявиха в отговор на журналистическо питане, че не е правилно, че той е влизал в отделението за заболели от ковид и че не взе участие в лекуването им.
По-късно обаче Мангъров разяснява, че това са клевети.
" Не е правилно, че не съм влизал в COVID-отделение. Какво би трябвало да показва? Да се снимам като влизам ли? Това са нелепости. Не работя в COVID-отделение, аз съм шеф на детската клиника, само че когато има потребност вървя непрестанно в COVID-отделение.
Аз не получавам 1000 лева върху заплатата, тъй като аз не съм от по този начин наречените " на първа линия ", само че аз работя в Инфекциозна болница. Всеки ден вървя там, това е част от болничното заведение. А, апропо, изпълнителният шеф проф. доктор Татяна Червенякова сега, в разгара на епидемията, е в отпуск ", сподели той пред телевизия " Евроком ".
 Мангъров в скандално-откровено изявление: Няма несъгласие в нещата, които съм споделил Мангъров в скандално-откровено изявление: Няма несъгласие в нещата, които съм споделил
Няма несъгласие в нещата, които съм споделил. И 50 000 души да настояват, че едно нещо не е нелепост, то си остава нелепост, в случай че е нелепост....
От СБАЛИПБ " Проф. Иван Киров " са удостоверили пред медията, че Червенякова е в отпуск и може да бъде открита от понеделник, 2 ноември. Не е ясно каква е повода, само че здравният министър Костадин Ангелов настоя шефовете на лечебните заведения и РЗИ-та в цялата страна да не излизат в отпуск до края на обстановката, тъй като " няма по какъв начин да спечелим борбата, в случай че пълководците си стоят у дома ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР