Началникът на администрацията на Белия дом Джон Кели, в извънредно

...
Началникът на администрацията на Белия дом Джон Кели, в извънредно
Коментари Харесай

Кели: Изопачават думите на Тръмп

Началникът на администрацията на Белия дом Джон Кели, в изключително и прочувствено изказване в четвъртък, съобщи, че е бил " замаян " от това , което една конгресменка от Демократическата партия споделила на репортерите, откакто чула думите на президента Доналд Тръмп към вдовицата на боец.

 „ Безчувственият” Тръмп сподели пред вдовица на умрял боец, че „ той е знаел защо е в армията”
„ Безчувственият ” Тръмп сподели пред вдовица на умрял боец, че „ той е знаел защо е в армията ”

Това заяви демократът Федерика Уилсън

Кели съобщи, че е " нервиран " от рецензията на конгресменката и сподели, че е посъветвал Тръмп какво да каже, преди да се обади на фамилиите на четиримата бойци, починали при засада в Нигер. Кели сподели, че насърчил Тръмп да напомни думите, които военачалник Джоузеф Дънфорд споделил на Кели, когато синът му е бил погубен в Афганистан .

" Той правеше тъкмо това, което искаше да направи, когато го убиха. " Той знаеше в какво се е включил, като се причисли към този 1%, знаеше какви са опциите, тъй като бяхме във война - сподели Кели и уточни, че това са думите на Дънфорд към него при гибелта на сина му. - И когато умря, той беше заобиколен от най-хубавите мъже на тази земя, приятелите му. Точно това президентът се опита да каже на четиримата фамилии оня ден.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР