Началник си на Криминална полиция в един от най-големите градове

...
Началник си на Криминална полиция в един от най-големите градове
Коментари Харесай

Дебело затворени очи

Началник си на Криминална полиция в един от най-големите градове на страната. Имаш наследник, който е заместник-директор на пандиза на този град. Имаш и щерка, която е юристконсулт на полицията. И работиш един до друг с индивида, за който цяла България знае, че управлява всичко що е проведена престъпност в същия този град и региона.
Това е модерна България. Да, за Иван Владимиров става въпрос. За сина му Методий, за щерка му Гергана. За " съдружието " му с Митьо Очите. И за това, че само едно телевизионно предаване послужи като някаква еманация на мръсотията.
Как е, Специализирана прокуратута? Национална агенция за приходите, добре ли сте на плажа, слънчице има ли, коктейлчета? МВР-Бургас, пазите ли чайките? Г-н Цацаров, и цацата ли е риба? Сигурно сте заети, а и многото звук е нездравословен за здравето – цялостен вицепремиер си имаме, който се грижи за този детайл от благоденствието ни.
През почивните дни стотици хиляди излязоха по улиците в Румъния, мнозина се върнаха от чужбина, с цел да се включат в митинга против една злина, която мори и България – корумпираните търтеи. Тези, които изсмукват всевъзможни витални сили на обществото, в което паразитират. Спъват го на всяка крачка в развиването му, не му разрешават да живее – тъй като животът за обществото е гибел за паразитите.
Румънците най-малко стачкуват, въпреки че митингът наподобява изчерпана форма на битка с политическите гниди. Историята от дълго време е посочила, че власт не се предава елементарно, изключително когато тя от дълго време е станала самоцел. А човечеството стигна до такава фаза на развиването си, че и революциите станаха антика. Но форми на митинг, които удрят по Обществения контракт, има. Те са простички – такива, които денонсират контракта по този начин, че и другата страна да усеща следствията. Както е в всекидневието ни – в случай че не работиш, не получаваш заплата, в случай че не плащаш в магазина, не получаваш артикули. Сещате ли се снахи, като думам на дъщерите?
Когато страната не съблюдава Обществения контракт, жителите имат право да ѝ го припомнят по най-болезнения метод, тъй като в действителност те са страната – има там една брошура, Конституция я назовават, обяснено е още първоначално що е то " суверен " и " суверенитет ". И е време да се събудим, с цел да ги защитим – другояче не ни мърда историческото забвение.
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР