Началната учителка от Симеоновград, която шокира на връх 24 май

...
Началната учителка от Симеоновград, която шокира на връх 24 май
Коментари Харесай

Скандал! Директорката на училището с разгонената учителка с коментар за сцената с мръсните танци

Началната учителка от Симеоновград, която шокира на връх 24 май зрелостниците от Харманли и Симеоновград, е напуснала работа. Случката се разигра в ресторант Приказките. В разгара на купона, 58-годишната учителка от СУ „ Св.Климент Охридски ” става звездата на дансинга, а за мръсните танци и оказва помощ юноша, който даже прави стриптийз.

Уволнената учителка е водила занималнята в началното учебно заведение в Симеоновград. На идващия ден след излизането на клипа тя си е подала оставката.

Тодорина Иванова, директорка на учебното заведение, разгласи в ефира на Нова тв детайлности към срамната преживелица. “Присъствали са лица на свободна консумация. Колежката, която взе участие в клипчето, не е от лицата, поканени от зрелостниците. Другото лице също не е от лицата, поканени от зрелостниците. Те са били лица на свободна консумация в заведението. Това става съвсем на края на абитуриентската вечер, към четири часа, Когато зрелостниците си тръгват”, сподели тя.

“Реално всеки има прави на персонален живот. Може да е някакъв миг на слабост”, добави директорката По това време директорката към този момент си била тръгнала от празненството. “Поздравих зрелостниците, всичко вървеше обикновено и реших, че няма потребност да заставам до края на абитуриентската вечер. Не мога да отговоря дали е била под въздействието на алкохол или други вещества”, сподели още Иванова.

В писмени пояснения посрамената учителка  разяснила, че е взела участие в танц по двойки, разгласен от диджейя, и доста съжалява за случилото се.

Също стана ясно, че от професионална позиция в учебното заведение са били ли са удовлетворени от нея. “Не е създавала проблеми измежду сътрудниците си в учебното заведение. Няма недоволства против нея. Тя си организира образователния развой по този начин, както трябва”, сподели шеф Иванова.

Брутално! Учителка на стълб с зрелостник …

СПОДЕЛИ!!!Учителка вилнее на бал в Харманли.Начална учителка Дарина Димова,която е педагог в начален курс в учебното заведение в Симеоновград шокира на връх 24 май зрелостниците от Харманли и Симеоновград. Случката се разигра нощес в ресторант Приказките. В разгара на купона, 58-годишната учителка от СУ „ Св.Климент Охридски ” става звездата на дансинга, а за мръсните танци и оказва помощ юноша, който даже прави стриптийз.Никой нямаше да и каже "копче " в случай че не беше преопдавател в учебното заведение на зрелостниците от клипа и това не беше се случило на бала им. Както и в случай че беше сервитьорка,барманка,фризьорка или друга специалност, с която не се дава образец за морал на деца.Защото една колежка на госпожата от клипа твърди,че било нелегално разпространението на това видео…Ще и кажа: "Напълно законно е видеото,както и на следващия ден ще го кача най-малко в 20 уеб страницата.Осъдете ме. Аз съм правист, госпожо. Вие сте държавни чиновници, с обществени функционалности,хуманни и естетически освен това, подлежите на публичен надзор. Видеото е направено на обществено място -дискотека,пред голям брой фенове. Никой не я е следил и фотографирал в персоналния и живот. Освен това е публично значима информация,интересна и значима за обществото с цел да е осведомено какво се случва с налозите му,които отиват за образованието на децата ни. Кадровата политика на страната е също значима тематика,подлежаща на обществена полемика и публичен контрол… "Тя е там да ВЪЗПИТАВА, а не да РАЗВРАЩАВА възпитаниците си. Учител би трябвало най-малко да показва и да демонстрира морал. За продавачка в магазин или счетоводителка -няма проблем. Да прави,каквото пожелае.

Публикувахте от Петър Низамов Petar Nizamov в 26 май 2018 година
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР