Началната учителка от Симеоновград, която шокира на връх 24 май

...
Началната учителка от Симеоновград, която шокира на връх 24 май
Коментари Харесай

Директорката обяви какво се случва с учителката със стрийптиза на абитуриентската

Началната учителка от Симеоновград, която шокира на връх 24 май зрелостниците от Харманли и Симеоновград, е напуснала работа. Случката се разигра в ресторант Приказките. В разгара на купона, 58-годишната учителка от СУ „ Св.Климент Охридски ” става звездата на дансинга, а за мръсните танци и оказва помощ юноша, който даже прави стриптийз. Уволнената учителка е водила занималнята в началното учебно заведение в Симеоновград. На идващия ден след излизането на клипа тя си е подала оставката.  Тодорина Иванова, директорка на учебното заведение, разгласи в ефира на Нова тв детайлности към срамната преживелица.

" Присъствали са лица на свободна консумация. Колежката, която взе участие в клипчето, не е от лицата, поканени от зрелостниците. Другото лице също не е от лицата, поканени от зрелостниците. Те са били лица на свободна консумация в заведението. Това става съвсем на края на абитуриентската вечер, към четири часа, Когато зрелостниците си потеглят ", сподели тя.   " Реално всеки има прави на персонален живот. Може да е някакъв миг на уязвимост ", добави директорката По това време директорката към този момент си била тръгнала от празненството. " Поздравих зрелостниците, всичко вървеше обикновено и реших, че няма потребност да заставам до края на абитуриентската вечер. Не мога да отговоря дали е била под въздействието на алкохол или други субстанции ", сподели още Иванова.  

В писмени пояснения посрамената учителка  разяснила, че е взела участие в танц по двойки, разгласен от диджейя, и доста съжалява за случилото се.  Също стана ясно, че от професионална позиция в учебното заведение са били ли са удовлетворени от нея. " Не е създавала проблеми измежду сътрудниците си в учебното заведение. Няма недоволства против нея. Тя си организира образователния развой по този начин, както би трябвало ", сподели шеф Иванова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР