Начална заплата от 730 лева предлагат за мияч в ресторант

...
Начална заплата от 730 лева предлагат за мияч в ресторант
Коментари Харесай

Дават 730 лв. бруто заплата за мияч на чинии на морето, а на камериерка с 10 повече

Начална заплата от 730 лв. оферират за мияч в ресторант край морето. Това демонстрира публикация за работа, в която от огромен български курорт търсят личен състав. Предлаганото заплащане е бруто, като бъдещите служащи ще се обезпечават на цялата сума, се показва в обявата, оповестява " Бургас Инфо ".

Предлаганото заплащане за сервитьор-бригадир, готвач, сладкар, транжор, пицар и админ в хотел е 820 лева Предвидената заплата за бармани е 780 лева, написа „ Труд “. Заплатите в бранша хотелиерство и ресторантьорство обичайно са най-ниски и има дефицит на хора. Затова хотелите край морето още занапред стартират да търсят личен състав. През декември междинната заплата в сектора е била 719 лева, сочат данните на Национален статистически институт. Заради непрекъснатата липса на готови фрагменти за сезонна работа част от хотелите са принудени да внасят работна ръка от чужбина. Според българските служащи обаче предлаганото заплащане е извънредно ниско поради обстоятелството, че работата е сезонна и заетостта е едвам за 3-4 месеца през лятото. За да си обезпечи нужния личен състав, един от курортите на морето обезпечава безвъзмезден превоз от Добрич.

Освен миячи за ресторант към този момент се търсят хора за още 15 позиции. Най-висока брутна заплата ще взимат готвачите-бригадири – по 880 лева на месец. За хаускиийпинг управител (ръководителят на звеното с камериерки), отговорник за мини бара и сервитьор оферират брутна заплата от 760 лева на месец. По 720 лева е плануваното заплащане за камериерка, нощна камериерка и пиколо в хотел.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР