Начална учителка от Симеоновград шокира на връх 24 май абитуриентите

...
Начална учителка от Симеоновград шокира на връх 24 май абитуриентите
Коментари Харесай

Палава учителка шокира с танците си на бал в Харманли


Начална учителка от Симеоновград шокира на връх 24 май зрелостниците от Харманли и Симеоновград. Случката се разигра нощес в ресторант Приказките. В разгара на купона, 58-годишната учителка от СУ „ Св.Климент Охридски” става звездата на дансинга, а за мръсните танци и оказва помощ юноша, който даже прави стриптийз.

Хвърлят се салфетки, лази се по дансинга, полата палаво се подвига до кота- бикини…Това са единствено част от осъществяванията на учителката, снимани и пуснати във фейсбук от зрелостници. Клипът с мръсните танци бе оповестен на профила на абитуриент от Харманли и след диалог с шефа на училището- заличен.

Учителката от видеото, която във фейсбук разясняват като “палавата даскалица” е Дарина Димова. Тя е педагог в начален курс в учебното заведение в Симеоновград. Започнала е работа при започване на тази образователна година. След публикуването на клипа през днешния ден, тя е извикана от шефа на учебното заведение за пояснение. Пред управлението декларирала, че се срами от постъпката си и че евентуално е прекалила с алкохола, след което си е подала молбата за овакантяване.

На бала Дарина Димова не е била поканена. В ресторанта е била като посетител, на свободна консумация. Младежът от клипа, също съгласно зрелостниците, не е техен съученик, а посетител на свободна консумация.
Случаят е докладван и на РУО- Хасково.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР