Набралата чудовищна популярност с появата си полугола на терена по

...
Набралата чудовищна популярност с появата си полугола на терена по
Коментари Харесай

Полуголата от финала на ШЛ озари и слалома в Шладминг

Набралата чудовищна известност с появяването си полугола на терена по време на финала от Шампионската лига сред Ливърпул и Тотнъм на " Уанда Метрополитано " в Мадрид американка Кинси Волански още веднъж подсети за себе си. Този път тя беше избрала много необикновена сцена - нощния слалом в Шладминг с присъединяване на нашия алпиец Алберт Попов. Волански се появи на финала в изрязания си черен бански костюм и постер в памет на баскетболната легенда Коби Брайънт. Това се случи тъкмо преди линията да пресече италианецът Алекс Винацер, който приключи шести в крайното класиране. Появата й не е попречила на Винацер да даде по-добро време. Самият той призна, че даже не я е забелязал. Волански обаче обърка времеизмерването и в началото на таблото се появи, че Винацер излиза краткотраен водач с 0,56 секунди пред Клеман Ноел, само че в последна сметка резултатът му беше поправен на +0,13 секунди.
Assurdo a #Schladming!
Una ragazza in costume con un cartello #RIPKobe, transita prima del nostro Alex #Vinatzer.
La fotocellula prende il suo " tempo " e non quello dell'azzurro #EurosportSCI | https://t.co/gDw7vWJkt5 pic.twitter.com/WDH3ikErMG
— Eurosport IT (@Eurosport_IT) January 28, 2020 " Бях толкоз благополучен, като видях, че излизам отпред, а след 20 секунди оправиха резултата. Едва тогава видях видеото с момичето, което пресича финала. Това е най-щурото нещо, което съм виждал. Не съм доста отчаян, само че си мисля, че щеше да се получи прекрасен фотофиниш ", разяснява Винацер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР